![]() |
Re: Octavia 2 tunata...
frumushik majinutza
|
multumesc va astept in continuare cu pareri, sugestii, etc...
|
Bravo ai o masina marfa...dar daca ar fi fost o alta culoare mai inchisa ar fi fost si mai mijto...a mea e gri satin...dar totusi as fi preferat negru...si..ce vrei sa mai faci la ea?sau te opresti aici?Respect!
|
pai as mai vrea la interior cate ceva la exterior nu mai vreau ca pare prea incarcata apoi...am pus jantele poate o suspensie ceva...nush deocamdata nu am cascaval;)) frumos si griul poate faci un topic si vedem si noi masina poate modifici ceva sfaturi, etc.. Bafta!
|
saptamana asta vin cu o noua sesiune Foto;).....
|
Abia astept sa vad ce ai mai facut la ea ..:D
|
A si inca o intrebare cam cati bani ai bagat in ea pana acum...cu aprox nu suma exacta..;)
|
2500 euro cu tot cu jante
|
Super frumoasa da tipa dupa niste jante.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
195 am fost cu octavia 1 din 98, 1,6 benzina 101 cp:)) cu 4 persoen in masina si niste bagaje :)) spre oradea dinspre cluj .. gol prindeam un pic mai mult sper .... p.s. nu e stok masina :)) |
am uitat sa specific a 4 - treapta 175 .. osa pun si eu ceva poze cu a mea ... -mam axat cat de cat pe muzica.. ureaza si la mine un exterir mai prici :) si un motor turbo benzina, 18,T sau un vr6 .. in cel mai fericit caz daca imi adun bine bani vr6 turbo ..om vedea
:) |
A...Si cu fabia aia ce ai mai facut?daca ai mai schimbat ceva la ea...pune poze :)
|
fabia am dat-o maine vin cu pozele pe care le-am promis imi cer scuze ca nu le-am pus pana acum dar am fost ocupat....
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:51. |
- Copyright 2026 4Tuning