![]() |
Re: Mergem la REFERENDUM!!! PRO sau CONTRA BASESCU?
Quote:
dc nu sunt OLIGARHII de acord cu basescu d a face parchetele sa "gandeasca si sa procedeze" independent?? si ink o intrebare pt cei c sustin psd-u si campania anti base, c vreti cu pensionaru ala numit iliescu kre timp d 10 ani a distrus tara??si kre a adunat minerii k sa deie lovitura d stat.vorbesti d basescu k ii taran prost???poate,dar prefer sa fie tara asta condusa"d un taran prost" decat de fosti comunisti si securisti kre ne scoteau noaptea din casa si ne perchezitioneau sau de un *** d 2 bani kre gratiaza in ultima lui zi un individ periculos kre in tari mai civilizate(lipsiti d oameni kre au capatinele umflate de pubertate si se baga in politik)ar fi fost condamnat la zeci d ani d puscarie grea si nu "internat pt rehabilitare"pt a duce in continuare afaceri murdare |
Nenorocitul asta care obliga oamenii in autocare si ii ia cu forta de-i plimba peste tot chipurile "sustinatori" nu mai are ce sa caute ca presedinte! Nu ma mira ca majoritatea il vor in continuare presedinte pentru ca tara asta o duce asa prost din cauza nivelului de cultura a romanilor. Sunt doar CATIVA care sunt intelectuali si restul PLEAVA!
Pleava: Hai Base... da-le-n freza, arde-i pe corupti si oligarhi! URAAAAAAAAAA Base un brav conducator! Ca o turma de animale, toti! |
Macar unele animale mai gandesc...nu ca voi...:rolleyes2
Si...tocmai tu ai spus-o..."corupti si oligarhi"... Cat despre adevaratii destepti din tara care au adus romania in starea in care era cand aproape toti mureau de foame...alege-i tu din nou pe aia...:) Manca-v-ar tataia iliescu pe voi :) |
Quote:
|
nu,nus mare cunoscator si era vd de o semnatura...
"2004 Logan 1.6MPI 2007 Clio III 1.2 16v ANTI BASESCU Sloganul meu electoral e FUCK YOU ROMANIA " ti se pare asta normal? |
eu is asa scarbit de toata politica din romania incat nici nu ma duc la vot chiar nu mai conteaza totzi is o apa si un pamanat ... deocamdata
|
ma gandesc la un lucru... timp de 17 ani poporului, adica noua, i s-a promis ca va fi bine, ca vom fi oameni cu statut social demn de uniunea europeana... din nefericire, preturile la produse au crescut in disperare si promisiunile de bine au ramas doar promisiuni... aceiasi oameni care promiteau ca o sa ne fie bine intr-adevar... au ajuns bine EI!!!
noi, tineretul din ziua de azi care a apucat si isi mai aduce aminte de zilele in care stateam cu frica in casa prin '89 - '90 sau ceilalti (Dumnezeu Sa Ii Odihneasca) care au murit cu speranta si convingerea ca noi, urmasii lor, vom duce o viata mai buna. Ei bine TEAPA!!! porcii din parlament au avut grija doar de familiile lor iar poporul roman i-a imbogatit cu truda, sangele si viata lor!! Eu unul m-am saturat sa muncesc ca un bou doar ca sa ii imbogatesc pe ei si sa ma gandesc cu groaza la momentul cand voi avea un copil si o nevasta care o sa imi ceara mancare, haine, etc... Ma gandesc cu groaza la momentul in care o sa imi duc copilul la scoala si o sa ma intrebe de ce colegul lui de clasa vine la scoala cu bani multi si suferinte de copil prost si bogat iar eu nu o sa stiu ce sa ii raspund. Romani, vreti un viitor nesigur in care tot voi sa trageti pentru buzunarele altora? Vreti ca si copiii vostri sa ii imbogateasca tot pe aceiasi porci nesimtiti care se ascund in spatele legii si fura miliarde din buzunarul vostru? Vreti ca pe viitor sa intrati in puscarie (vorba aia: cine azi fura un ou....) pentru o gaina (cazuri clare mediatizate!!!) iar cei care fura cu nemiluita sa se ascunda in spatele asa-zisei "legi" care ii protejeaza si dupa cateva zile de puscarie se "imbolnavesc" si nu mai suporta regimul din inchisoare... pentru incheiere: Romani, Votati NU demiterii lui Basescu daca vreti un viitor bun in tara asta!!! |
in sfarsit vad ca mai exista pe forumul asta si oamenii cu capul pe umeri care gandesc cu capul de sus si nu cu cel de jos
felicitari fuzzy pt ce ai zis mai sus si ceea ce ai zis mai sus e fff adevarat felictari inca odata |
Si ma crezi ca daca vine marinarul betiv de Base iti da el ce sa mananci? O sa o duci mai bine? Nu se mai fura? Crezi ca ala nu are afaceri (vezi Casuneanu, flota, inghetata, etc)?
Deja seamana a dictatura...Esti exact unu din cei enumarati mai sus. TRAIASCA tovarasu' Basescu...bravul nostru conducator. Oamenii simplii ca tine il voteaza p-asta...care se gandesc ca NU AU CE SA MANANCE...etc. DACA esti destept o duci bine si aici omule...solutia nu e sa ne conduca marinari betivi dictatori! |
@Alex_STILO: tu unde erai cand oameni mureau in Piata Revolutiei si Universitatii? Eu eram in casa ma ascundeam fiindca eram prea mic si ai mei ma protejau tocmai pentru a fi in viata azi si pentru a spune ce am spus si ce voi mai avea de spus... tu ce scuza ai?!??
@eugen-TL: esti OFF-TOPIC grav desi prefer sa tac la ceea ce ai spus. Atata timp cat nu cunosc toate detaliile cu acest forum prefer sa iti spun doar ca ai deviat grav de la subiect. P.S.:@SirNENEA: iti multumesc dar asta gandesc si mie imi place sa spun ce gandesc... |
Quote:
Ptr cei care il sustin pe Basescu sper ca dupa referendum sa nu va ascundeti, sa mai scrieti aici, sa vedem ce o sa se intample ;). |
Quote:
|
[QUOTE=fuzzy;902442]@Alex_STILO: tu unde erai cand oameni mureau in Piata Revolutiei si Universitatii? Eu eram in casa ma ascundeam fiindca eram prea mic si ai mei ma protejau tocmai pentru a fi in viata azi si pentru a spune ce am spus si ce voi mai avea de spus... tu ce scuza ai?!??
Ce scuza am pentru ce? Mi se pare ca esti un copil atomic care habar n-are despre ce vorbeste. Recomand sa-ti vezi de scoala ta si sa ne lasi! |
FantomaSM vorbea cineva cu tine ? Ce ma intereseaza pe mine cate facultati are, eu i'am zis sa pastreze un limbaj normal, ca eu nu l'am abordat asha ;) .
|
dar lasati bajetii sa-si sustina convingerile politice!
ce daca au 18,19 ani...?eu la 18 ani, e adevarat ca eram cu capul in nori, cu gandul numai la pasa... daca tin cu base sunt copti la minte? ce a facut base pana acum!?DAR CONCRET! CE ???CE A FACUT BINE PT NOI? DECAT UN MARINAR BETZIV,CURVAR,BARBUGIU SI NENOROCIT> UN JUCATOR MAI BINE O OAIE jiji>CARE E PROST, DAR NU E PREA PREFACUT SI SPUNE CE GANDESTE! nu sunt fan jiji dar decat base mai bine el! mugur isarescu e prea fin pt tara noastra pt mocirla asta! in tara noastra sunt mult mai multe lucruri importante decat taxa de prima imatriculare! daca nu mai ai ce sa bagi la ghiozdan...te doare la vasile de masina, masinii.. sondajele ma sperie...70% pt popey!cum draq reuseste pacaliciu' asta nu stiu!!? oricum nu e bine pt noi ca e suspendat! in mom de fata e mai bine pt noi sa nu mai fie base suspendat!inv se feresc de noi ...avem f multe de pierdut! dar a gresit si trebuia suspendat ca doar rom. nu e vasu lu masa! oricum daca in 2009 nu o sa fie reales..o sa se duca la racoare mai mult ca sigur pt ca are f multi dusmani.are si prietenii cu care hepkaresc tara! are talharii lui gen casuneanu...multi... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:16. |
- Copyright 2026 4Tuning