Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - My Black Beauty... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/38995-e30-my-black-beauty.html)

preparatu 12-05-07 00:18

Re: My Black Beauty...

Quote:

Originally Posted by ianis_zeus (Post 896849)
scz de offtopic...ce parere(preparatu) ai despre masina mea???

simpatica....sa ai grija de ea!si dai o vopsea metalizata

ianis_zeus 12-05-07 00:32

Quote:

Originally Posted by preparatu (Post 896908)
simpatica....sa ai grija de ea!si dai o vopsea metalizata

ms...si referitor la vopsea nu prea i-as schimba-o dar oricum mersi pt sugestie....si oricum acum eu nu merg cu ea pt ca am avut unele probleme de aia ai vazut ca nici nu o conduceam eu...si vezi ca s-ar putea sa te sun saptamana asta(marti sau miercuri) sa iau si restu de chedere.bafta

preparatu 12-05-07 15:04

Quote:

Originally Posted by ianis_zeus (Post 896925)
ms...si referitor la vopsea nu prea i-as schimba-o dar oricum mersi pt sugestie....si oricum acum eu nu merg cu ea pt ca am avut unele probleme de aia ai vazut ca nici nu o conduceam eu...si vezi ca s-ar putea sa te sun saptamana asta(marti sau miercuri) sa iau si restu de chedere.bafta

ms....bafta!

dan_m3 16-05-07 01:26

da, cunosc, am vazut masina la tuning days, am si poze cu ea, sanatosi sa fim,...
da, te ajut cu cea mai mare placere , vb. pe mail .

danny

Lao 05-06-07 10:46

Sunt la serviciu si nu am avut timp sa citesc tot topicul (dat de XXS), DAR am si eu o intrebare, cu un raspuns oarecum asteptat: cauciucurile erau SH?

Nu ca ar mai conta acum treaba cu cauciucurile.

Oricum, bine ca ati scapat voi teferi, asta e cel mai important. La biserica ati fost? Noroc a fost cu carul.

preparatu 05-06-07 21:10

Quote:

Originally Posted by Lao (Post 933912)
Sunt la serviciu si nu am avut timp sa citesc tot topicul (dat de XXS), DAR am si eu o intrebare, cu un raspuns oarecum asteptat: cauciucurile erau SH?

Nu ca ar mai conta acum treaba cu cauciucurile.

Oricum, bine ca ati scapat voi teferi, asta e cel mai important. La biserica ati fost? Noroc a fost cu carul.

asa am cump masina,n-am apucat sa le schimb...
ms!

marius bmw 07-06-07 21:17

superb ursulet

dj16xxs 08-06-07 00:43

Quote:

Originally Posted by marius bmw (Post 938105)
superb ursulet

mai ia inca odata tot topicul la citit si vezi ca o sa vorbesti la trecut....
din cauza necazului lui preparatul nu o sa-mi mai cumpar niciodata cauciucuri sh....never ever!!!

torhh 08-06-07 02:47

naspa fratilor...nu e de joaca cu cauciucurile sh sau reesapate (bine...aici a fost vb ca baiatu abia isi luasera masina...nu a avut de unde sa stie ca ala s-a invartit pana la sarame), eu zic ca daca iti iei un urs nu faci rabat la chestiile de genu asta...mai bine ia-ti 1310. poate o sa-mi iau si eu un urs...dar cand o sa ma tina sa bag bani ca ARO, pe care-l areciez cel mai mult!bafta!

MC Mate 08-06-07 23:08

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 938439)
mai ia inca odata tot topicul la citit si vezi ca o sa vorbesti la trecut....
din cauza necazului lui preparatul nu o sa-mi mai cumpar niciodata cauciucuri sh....never ever!!!

nu e vb de cauciucuri SH, e vorba k el avea jante 10 J pe spate, cauciucurile frecau in amortizor, iar cauciucul care a explodat era 17/40 si a avut mai mult de 2 bari jumate presiune in el, si cu totii stim k aerl cald isi mareste volumul, afara era cald, asfaltul cald, cauciuc frecat de amortizor = BUM.Deci cauciucurile puteau sa fie si noi noute atata timp cat se mancasera in locul in care frecau amortizorul.Sper cu aceasta poveste k am lamurit pe toata lumea dc a bubuit cauciucul.

Emy2FasT 09-06-07 00:02

[QUOTE=preparatu;862415]salut...am achizitionat dupa ce am dat meganul,ursuletul cu ZXZ...este un 325 din 89 cu kit M TEHNIC 2 si este aproape impecabil,ar trebui sa-i schimb parbrizul ca este fisurat si sa-i schimb semeringurile de supape si distributia,cred ca o sa fac tot motorul de la 0,asta o sa hotarasc cand o sa-l desfac...
ca modificari ulterioare aduse ar fi cam urmatoarele:
fuzete si jamba completa cu discuri si etriere de M3 e36 coupe
bascule complete cu etrier si disc de M3 compact(masina are 5 prezoane la roti 5x120)
scaune fata scoica de M3 e36 coupe
jande AZEV pe 17
amortizoare KONI reglabile
arcuzi KW
faruri negre
cip tuning
serpi sebring
evacuare
admisie

sunt mai multe de spus,nu imi vin in cap acum,masina merita mult mai mult decat 5000e cat am dat pe ea,voi promite ca va fi cel mai tipla bmw ursulet...dar treptat,intai ma voi axa pe motor,poate ii trantesc un turbo...
astept niste pareri[/QUOT

foarte frumos ursul.ai grija de el sis a ai drumuri bune.te salut

MARI_NSL 09-06-07 00:38

Frate tu cu cine et certi aici , mai citeste odata toate paginile de la topic , nu doar prima , ca sa vezi ce sa intamplat cu masina . nu mai vb aiurea . BAFTA;)

florin83 09-06-07 07:45

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 939715)
nu e vb de cauciucuri SH, e vorba k el avea jante 10 J pe spate, cauciucurile frecau in amortizor, iar cauciucul care a explodat era 17/40 si a avut mai mult de 2 bari jumate presiune in el, si cu totii stim k aerl cald isi mareste volumul, afara era cald, asfaltul cald, cauciuc frecat de amortizor = BUM.Deci cauciucurile puteau sa fie si noi noute atata timp cat se mancasera in locul in care frecau amortizorul.Sper cu aceasta poveste k am lamurit pe toata lumea dc a bubuit cauciucul.

corect! + ca unde a frecat nu conta daca era nou sau sh.. era spre talon, unde nu se toceste.

Gabi_323i 09-06-07 09:11

rotile frecau in aripa in exterior, insa inainte sa plece cu ea la mare i-a pus arcuri stock pe spate, deci nu mai freca nimic, ideea e ca o roata i se desumfla si i-a bagat 3.5bar in ea ca sa tina .......

dj16xxs 09-06-07 09:20

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 940024)
rotile frecau in aripa in exterior, insa inainte sa plece cu ea la mare i-a pus arcuri stock pe spate, deci nu mai freca nimic, ideea e ca o roata i se desumfla si i-a bagat 3.5bar in ea ca sa tina .......

nu mai conteaza ce si cum....bine ca au scapat cu viata!!!!

All times are GMT +2. The time now is 03:21.

- Copyright 2026 4Tuning