![]() |
Re: My Black Beauty...
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
da, cunosc, am vazut masina la tuning days, am si poze cu ea, sanatosi sa fim,...
da, te ajut cu cea mai mare placere , vb. pe mail . danny |
Sunt la serviciu si nu am avut timp sa citesc tot topicul (dat de XXS), DAR am si eu o intrebare, cu un raspuns oarecum asteptat: cauciucurile erau SH?
Nu ca ar mai conta acum treaba cu cauciucurile. Oricum, bine ca ati scapat voi teferi, asta e cel mai important. La biserica ati fost? Noroc a fost cu carul. |
Quote:
ms! |
superb ursulet
|
Quote:
din cauza necazului lui preparatul nu o sa-mi mai cumpar niciodata cauciucuri sh....never ever!!! |
naspa fratilor...nu e de joaca cu cauciucurile sh sau reesapate (bine...aici a fost vb ca baiatu abia isi luasera masina...nu a avut de unde sa stie ca ala s-a invartit pana la sarame), eu zic ca daca iti iei un urs nu faci rabat la chestiile de genu asta...mai bine ia-ti 1310. poate o sa-mi iau si eu un urs...dar cand o sa ma tina sa bag bani ca ARO, pe care-l areciez cel mai mult!bafta!
|
Quote:
|
[QUOTE=preparatu;862415]salut...am achizitionat dupa ce am dat meganul,ursuletul cu ZXZ...este un 325 din 89 cu kit M TEHNIC 2 si este aproape impecabil,ar trebui sa-i schimb parbrizul ca este fisurat si sa-i schimb semeringurile de supape si distributia,cred ca o sa fac tot motorul de la 0,asta o sa hotarasc cand o sa-l desfac...
ca modificari ulterioare aduse ar fi cam urmatoarele: fuzete si jamba completa cu discuri si etriere de M3 e36 coupe bascule complete cu etrier si disc de M3 compact(masina are 5 prezoane la roti 5x120) scaune fata scoica de M3 e36 coupe jande AZEV pe 17 amortizoare KONI reglabile arcuzi KW faruri negre cip tuning serpi sebring evacuare admisie sunt mai multe de spus,nu imi vin in cap acum,masina merita mult mai mult decat 5000e cat am dat pe ea,voi promite ca va fi cel mai tipla bmw ursulet...dar treptat,intai ma voi axa pe motor,poate ii trantesc un turbo... astept niste pareri[/QUOT foarte frumos ursul.ai grija de el sis a ai drumuri bune.te salut |
Frate tu cu cine et certi aici , mai citeste odata toate paginile de la topic , nu doar prima , ca sa vezi ce sa intamplat cu masina . nu mai vb aiurea . BAFTA;)
|
Quote:
|
rotile frecau in aripa in exterior, insa inainte sa plece cu ea la mare i-a pus arcuri stock pe spate, deci nu mai freca nimic, ideea e ca o roata i se desumfla si i-a bagat 3.5bar in ea ca sa tina .......
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning