![]() |
Re: Espero GSI 2000 16v
aaa...atunci bafta cu vopseaua...credeam ca ai de gand sa o lasi asa...nu se merita sincer. ;)
|
dap, stiu ca se potriveste cel de kadett gsi, dar asta e mult mai misto :X
|
la fel...de efect ca si pana acum! ce mi-a placut mult acum la ultimele detalii, sunt tweeterele alea SONY !!! very nice 8)
|
Da, bordul e de Vectra 2000.
|
Felicitari ptr masina. Un model f reusit. La partea mecanica ai ales bine cutia f20 (tr 3 e belea) iar motorul...unul dintre cele mai bune din istoria opel.
Am o singura intrebare. Masina mai are a/c functionabil? Si daca da unde ai montat compresorul de aer? Te intreb asta ptr ca si eu am avut un espero cu motorul asta si nu am avut unde sa-l montez(cel putin mecanicii nu au stiut unde si cum sa-l monteze). Oricum la drum masina beneficiaza la maxim de elementul surpriza |
Merci !:D
Masina are tot ce ii trebuie pt Ac doar tre montat compresorul.......Tot studiez de un an si variante exista sa montezi compresorul de ac ... - cea mai simpla ar fi modificarea prinderii motorului pe lonjeron .., cu tampon custom /Ceea ce nu imi place k ar deveni prea rigid motorul si s-ar simti toate vibratiile in caroserie . - varianta cea mai buna(dar mai scumpa) este un servo electric de astra g si ar fi totul k la carte . Momentan investesc in masina surpriza .... dar in alte locuri...:arrow: |
Elementul surpriza este in crestere :D
|
felicitari pt masina si mai ales pt "transplant" !!! bafta in continuare !!!
|
FELICITARI CELOR 2 BAIETI(BAUBAU REISING) CARE AU LUAT STARTUL LA BUZAU..............XE RULLZ:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: :twisted:
|
super masina ta, dar cel mai mult mi-a placut cielo acela alb perlat si as vrea sa te inbreb stii cumva cum a pus discuri si etriere pe spate, ce fel de punte este?
|
2 Attachment(s)
BAU BAU RACING :twisted:
|
nu te supara.........pisoiul ala are tot xe? :peace:baubau reising rullz:peace:
|
Matza blanda zgarie rau. ;)
|