![]() |
Re: MarisDesign
frumos foc! vad ca se combina foarte bine bara fata cu bara spate :D difuzoarele de aer arata exceptional :D in stilul liniilor masinii :D
|
3 Attachment(s)
Merci Reme!
Si acum si un M4, tot anuntat pt anul asta, sper chiar prin mai, iunie. Urmeaza spatele lui si dupa spatele la M6, pt ca asta imi place mie mai mult.:lol::lol::lol: PS: jantele sunt puse asa, ca nu aveam altele.:lol::lol::lol: Dar o sa urmeze unele speciale cred. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Gata si asta! Cred ca prin mai o sa o vedem pe strada.
|
Arata incredibil de bine! Superb!
Sunt foarte gelos. :\ |
:D:D:D Merci Skelter!
|
deci spatele ala arata criminal...mai ales varianta cu capota portbagaj tip csl...
|
Si mie tot aia imi place. Mai era in plan o versiune cu eleron mare, dar nu imi place de loc stilul ala de eleroane, mai ales pe BMW. Am reusit sa conving lumea ca nu e bine si nu a mai trebuit sa il fac:D:D:D
P.S.: :lol: http://www.sport.ro/masini/foto-prim...s-imagini.html |
grava rau masina!!!! :shock::shock::shock::shock:
|
Imi pare bine ca iti place Reme!
Azi a aparut articol si pe GTspirit unde au scris ca Duke Dynamics e condusa de mine:lol::lol: Eu ocupandu-ma si de media si vorbind cu ei, probabil asa au gandit. E bine oricum.:lol: http://www.gtspirit.com/2014/01/21/b...ics-previewed/ |
Quote:
Daca aveti de gand sa faci vreun trailer la masina cand e gata pentru strazi te pot ajuta. Cu soundtrack-uri, cu montajul, ce mai e nevoie. :) |
Super! O sa te contactez atunci. Merci.:lol:
|
1 Attachment(s)
Lucram si invatam. Sunt mandru de carbonul meu. :oops:
Diferenta de la o lucrare la alta: P.S. La poza 2 oricum mai e mult de munca.:lol: |
Amice, ce opera de arta poate iesi din mana ta! pff Ai toate felicitarile mele!:D
|
foarte real Maris! Te felicit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
- Copyright 2026 4Tuning