Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri) (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/3774-ionizare-folie-autorizata-geamuri.html)

Virtual 06-07-06 22:51

Re: IONIZARE sau FOLIE-autorizata (pe geamuri)

Se pare ca maine dimineata ma sui in masina in drum spre pitesti... in afara de send92 mai stie cineva vreo firma prin pitesti unde pot sa fac geamurile? Am vb cu ei la telefon si au zis ca doar ionizeaza ei si nu pun folie, iar ionizate imi iasa oglinda cred :(

DISSSEL 07-07-06 07:32

Quote:

Originally Posted by Virtual
Se pare ca maine dimineata ma sui in masina in drum spre pitesti... in afara de send92 mai stie cineva vreo firma prin pitesti unde pot sa fac geamurile? Am vb cu ei la telefon si au zis ca doar ionizeaza ei si nu pun folie, iar ionizate imi iasa oglinda cred :(

NU CREDE ...CI SIGUR SHI LA VERDELE TAU CAMELEON PAREREA MEA CA NU O SA DEA CHIAR BINE ....VEZI CA LA BAIETZI DE SEND 92 DACA TE DESCURCI CU EI POT SA ITZI MAI PUNA CATE CEVA P MASHINA TOT IN BANII AIA
DACA VII PRIN PITESHTI DA UN TARRR.. (0744206168) sa tzi vad shi eu fieru'

bodyspeed 11-07-06 21:44

Quote:

Originally Posted by DISSSEL
NU CREDE ...CI SIGUR SHI LA VERDELE TAU CAMELEON PAREREA MEA CA NU O SA DEA CHIAR BINE ....VEZI CA LA BAIETZI DE SEND 92 DACA TE DESCURCI CU EI POT SA ITZI MAI PUNA CATE CEVA P MASHINA TOT IN BANII AIA
DACA VII PRIN PITESHTI DA UN TARRR.. (0744206168) sa tzi vad shi eu fieru'

si acum ce ai vrea sa ia sune la 10 nr de tel.... ori il dai nr ori nu il dai ;)
fara ultima cifra..... sau il dai pe mesaj privat

DISSSEL 17-07-06 13:35

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
si acum ce ai vrea sa ia sune la 10 nr de tel.... ori il dai nr ori nu il dai ;)
fara ultima cifra..... sau il dai pe mesaj privat

:)...ultima cifra sa imperechiat cu paranteza shi a ieshit alceva ....

NEOisme 30-07-06 00:36

Quote:

Originally Posted by TufY
NU ionizatul nu poate fi pe NEGRU!! iese doar pe oglinda! m-am interesat!!
eu unu tind sa mi le ionizez!!
-pret mai scazut ( in pret mi-am pus toate cheltuielile pana la pitesti unde le ionizez adik: benzina, rovignieta)
DAR nu sunt hotarat 100% ce sa fac!!!!

da,io mi le am ionizate s isunt oglinda,ceea ce nu imi place foarte mult,dar merge :???: dar io am vazut in oras un opel astra albastru ,cu geamuri ionizate de culoare albastra si vreau sa zic k ii statea mai mult decat bine...sincer sa fiu,parerea mea e k nu are rost sa te incurci cu folie..prea multa bataie de cap...

Bicuss 30-07-06 00:44

klar folie

Acvila 04-08-06 09:18

pai da ... asa as face si eu

Psycho 04-08-06 09:35

la mine dupa 3 - 4 ani ... dar e vina mea .. a sarit putin de la 2 dungi de la dezaburire k i-am dat drumu .. eu in general nu-i dau drumu tocmai d`asta

DISSSEL 04-08-06 15:00

Am Discutat Cu Un Prieten Politzai Shi Mi A Spus Ca Din Septembrie Nu O Sa Mai Fi Probleme Cu Folia Autorizata Rar ...ce Shtitzi De Asta???

RoSonic 04-08-06 16:40

pai uite legea care intra in vigoare din toamna: https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/16196-legea-49-2006-noul-cod-rutier.html . vezi acolo ca zice de folii si ionizare.... si anume e precizat explicit ca ai voie daca ai autorizatie., inainte nefiind precizat acest lucru, ci doar ca nu ai voie deloc.

Kane 04-08-06 16:55

Beton! De la 1 septembrie?

ALEX_ 17-08-06 09:19

vreau si eu un pret pt folie cu autorizatye pt logan laterale si spate din bucuresti

DISSSEL 17-08-06 10:12

daca ionizezi geamurile pe interior cum se vede de afara???

sau daca se poate ??....

Spark 17-08-06 17:48

ponetzi ceva poze cu diferentza dintre un geam cu folie si unu ionizat ?
srry .. da` nu tare stiu cum arata unu ionizat .. ca cu folie am vazut destule

Zürich 21-08-06 11:29

Quote:

Originally Posted by ALEX_ (Post 522270)
vreau si eu un pret pt folie cu autorizatye pt logan laterale si spate din bucuresti

Suna-l pe Radu Ceornea: 0721 430 430

All times are GMT +2. The time now is 07:05.

- Copyright 2026 4Tuning