Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Focus ST vs. Astra OPC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/37633-focus-st-vs-astra-opc.html)

UNLORD 03-06-08 18:10

Re: Focus ST vs. Astra OPC

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1569408)
Este si la OPC...Frima EDS este tunerul oficial din cate stiu eu..Si exemplu de OPC cu 300 cp exista in Iasi..Kit de la EDS

Si garantia ramane valabila?

cristi_407 03-06-08 18:16

Din cate stiu eu da..Acum na..E Romania.............puncte puncte..Poate intra proprietarul si ne lamureste..Oricum ST-ul ajunge foarte usor la 265 cp..Si stiu ca acel kit de marire e de ceva vreme..Sigur o sa apara un kit mai nou care o sa fie mai bun..

UNLORD 03-06-08 18:29

Quote:

Originally Posted by cristi_407 (Post 1569423)
Din cate stiu eu da..Acum na..E Romania.............puncte puncte..Poate intra proprietarul si ne lamureste..Oricum ST-ul ajunge foarte usor la 265 cp..Si stiu ca acel kit de marire e de ceva vreme..Sigur o sa apara un kit mai nou care o sa fie mai bun..

Pai mai e un kit de 340 de hp (destul de accesibil) si inca unul de 360 de hp (foarte scump si vine impreuna cu un Quaiffe LSD si un kit special de suspensie si articulatii pt a face fatza puterii mari). Insa garantie producatorului nu mai ramane in picioare la nici unul dintre kituri.

Opelul ce kituri de peste 300 de hp ofera?

GodfatherN 03-06-08 18:42

Unlord...da-mi si mie pe prv mai multe detalii...

mihaidd 04-06-08 07:45

Nu se fac kituri oficiale de peste 300CP pentru OPC/VXR pentru ca nu are rost. 300CP e deja prea mult pentru o masina cu tractiune fata, chiar si cu LSD.

bogdan_wrc 04-06-08 08:00

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1569395)
Kit Focus St Wolf (garantia se pastreaza) - 330 de hp! La OPC nu am auzit de asa ceva.

mare atentie. garantia la acel kit se da la motor sau la kit? si vreau sa vad si eu un link din strainatate unde este acel kit disponibil oficial si arata clar ca se pastreaza garantia la motor/masina.

UNLORD 04-06-08 16:25

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1570574)
mare atentie. garantia la acel kit se da la motor sau la kit? si vreau sa vad si eu un link din strainatate unde este acel kit disponibil oficial si arata clar ca se pastreaza garantia la motor/masina.

Intreaba la Colina Motors!

GodfatherN 04-06-08 17:38

Merci frumos, Unlord pentru info...:-)

Cat despre garantii...e impropriu si imoral dupa parerea mea sa ceri garantie pentru niste modificari pe care le faci tocmai in ideea de a-i rupa gura scumpei tale masinutze. Poate doar garantia faptului ca modificarile aduse sunt in limitele acceptate de motor si transmisie, dar si asa e ciudat...
Adik...e ca si cum l-as ruga pe un culturist sa ma fac mare, mare in 3 luni, dar i-as cere garantie la...ficat sau mai stiu eu ce explodeaza primul !!!
Doar un roman ar gandi asa ceva...E drept ca mai faci combinatii ca oricare, ti se mai strica una alta, dar garantia nu prea o astepti de la cineva care iti "umfla" masinutza.

bogdan_wrc 05-06-08 08:18

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1571547)
Intreaba la Colina Motors!

eu te-as ruga sa mai citetsi 1 data postul meu. poate te-a orbit sigla ford...dar..:

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1570574)

pt ca de romanisme sunt satul

ti se pare tie ca astia din RO sunt mai tari decat cei din UK sau DE???

kitul acela exista doar in RO. eu asa stiu si sunt curios sa ma contrazica cineva... si exista decat in RO, pt ca e o apa de ploaie. garantia se da tot de dealerul RO, care nu este acoperita si de alti dealeri internationali. adica...un mare caca.

eu nu am nevoie de vorbele celor de la Colina care azi iti zic ceva, maine se pot pisha la propriu pe tine si pe masina ta rupta si scoasa din garantie.

deci...imi dai un link unde sa vad ca acel kit este disponibil oficial si in strainatate sau doar ne bazam pe vorbele unor dealeri.?

crede-ma ca sutn satul de cate amenzi a primit dealerul local FORD din ploiesti. lunar cate 100-130 milioane..de 1-2 ani. si in PL sunt mai prost vazuti decat aia de la cardinal sau de la eurial sau renault.

UNLORD 05-06-08 17:12

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1572730)
eu nu am nevoie de vorbele celor de la Colina care azi iti zic ceva, maine se pot pisha la propriu pe tine si pe masina ta rupta si scoasa din garantie.

Inseamna ca esti ingnorant. Daca chiar te intereseaza poti sa faci un schimb de mailuri cu ei si sa vezi ce iti promit. Btw exista Colina in Ploiesti?

GodfatherN 05-06-08 17:43

eu zic ca dintre toti dealerii Ford, cei de la Colina sunt cei mai seriosi...
Fac treaba in stilul pur romanesc, dar o fac cum trebuie iar eu dupa 18 milioane si ceva de experiente neplacute cu toti ceilalti ajungand la Colina m-am..linistit ca sa zic asa...
Am in sfarsit unde sa ma duc cu masina si sa plec cu ea inapoi linistit !

Skip_FF 05-06-08 22:13

ca look focusul e mult peste opel ..e mai batbatec..:D si pe circuit mi se pare mult mai stabil si mai vanos fordu...parerea mea

bogdan_wrc 06-06-08 08:10

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1573688)
Inseamna ca esti ingnorant. Daca chiar te intereseaza poti sa faci un schimb de mailuri cu ei si sa vezi ce iti promit. Btw exista Colina in Ploiesti?

hahahaha eu sunt ignorant in legatura cu dealerii din RO, pt ca am avut destule experiente.
nu exista colina in Pl, dar am auzit si de colina destule...

dar tu nu esti ignorant pt ca iei de bun ce iti zice cel care iti vinde masina, fara nicio acoperire de la producator? care e interesul lui? sa iti zica ca poate tine si 500 de cai. oricum, daca e sa crape tot la el vii....si 99% te va scoate pe tine vinovat.

deci recunosti ca acel kit exista doar in RO, si se ofera garantie doar in RO? atunci cum iti explici asta?
nu am nicio treaba sa fac schimb de emailuri cu ei, pt ca sincer nu ma intereseaza atat de mult subiectul. eu vroiam decat sa arat niste idei.
dupa cum se vede am alt avatar decat ST.

daca as fi asa interesat as face un shimb de emailuri cu un dealer din afara.

si daca e o luam asa, si cei de la Nurvil-dealer VAG- ofera chip tuning cu garantie. ABT cica. dar asta inseamna ca e bun pt o masina noua..sau ca VW e de acord? nu.

UNLORD 06-06-08 17:11

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1574894)
hahahaha eu sunt ignorant in legatura cu dealerii din RO, pt ca am avut destule experiente.
nu exista colina in Pl, dar am auzit si de colina destule...

dar tu nu esti ignorant pt ca iei de bun ce iti zice cel care iti vinde masina, fara nicio acoperire de la producator? care e interesul lui? sa iti zica ca poate tine si 500 de cai. oricum, daca e sa crape tot la el vii....si 99% te va scoate pe tine vinovat.

deci recunosti ca acel kit exista doar in RO, si se ofera garantie doar in RO? atunci cum iti explici asta?
nu am nicio treaba sa fac schimb de emailuri cu ei, pt ca sincer nu ma intereseaza atat de mult subiectul. eu vroiam decat sa arat niste idei.
dupa cum se vede am alt avatar decat ST.

daca as fi asa interesat as face un shimb de emailuri cu un dealer din afara.

si daca e o luam asa, si cei de la Nurvil-dealer VAG- ofera chip tuning cu garantie. ABT cica. dar asta inseamna ca e bun pt o masina noua..sau ca VW e de acord? nu.

Eu i-am intrebat daca se mai pastreaza garantia dupa ce optez pt kitul ala si ei mi-au raspuns ca ramane la fel adica ca ma bucur in continuare de ea. Crezi ca fac misto de posibilii clienti?

law53 06-06-08 17:18

Quote:

Originally Posted by Skip_FF (Post 1574272)
ca look focusul e mult peste opel ..e mai batbatec..:D si pe circuit mi se pare mult mai stabil si mai vanos fordu...parerea mea

pe circuit, pe linie dreapta nu e mai "batbatec"!

All times are GMT +2. The time now is 21:13.

- Copyright 2026 4Tuning