![]() |
Eu zic asha:Daca voi suntetzi Vineri dimineatza la 6 in Brasov unde am intzeles ca va intalnitzi si cu cei din cluj,de acolo o sa mergeti pe Bran catre Piteshti.Corect?Si o sa fitzi acolo cam in jur de 8.30-9 maxim nu?Acolo ne putem intalni totzi si cei care vin din Craiova si cei din Valcea.Eu zic,ca cel mai bine ar fi la intrarea pe autostarada.
Acum zicetzi si voi cum e mai bine. |
Secera...se va merge prin bucurest-ploiesti...clujenii se alatura in Cluj...de fapt masinile care participa din Cluj sunt de Alba...ei vor veni in Cluj sa luam coloana la rand...din Cluj merg doar masinile de asistenta si de curiosi...bafta...
|
salut baietii sunt din pitesti si as vrea sa stiu daca vin sa particip la partea de sound si vin sambata trebuie sa raman pana duminica?sau cand se vor afla castigatorii?cum se face?
|
Re:
Ma scuzati ca nu am avut rabdare sa citesc toate posturile....Dar am si eu cateva intrebari:
1.Mai are loc show-ul? 2.Cat costa biletul (daca se cere bilet....oricum..in ambele cazuri nu ma deranjeaza) 3.La ce ora este?Si tot la prisma? 4.Are cineva sa imi dea si mie imprumut un memory stick ???:D :D pentru camera foto? (glumeam) DACA PUTETZI...sa-mi raspundetzi ar fi excelent...sa nu bat drumu degeaba ...:D pana in bucuresti...sa vad dupa aia ca s-a amanat... Multumesc...... |
prietene eu stiu ca biletul de inscriere pt masina e de 1.500.000 iar pt vizitatori de 100.000.are loc pe 26-27 de la oar 10-16.daca gresesc sa ma corecteze cineva.....sa nu incurc baiatul .
|
1 Attachment(s)
unul dintre organizatori ar putea sa mi raspunda la urmatoarele 2 intrebari 1.am completat un formular de inscriere dar nu am primit nici un raspuns si vreau sa stiu cand voi fi contactat. (0723595797,0745087485,[email protected]) 2.daca e sa fiu admis la ce ora trebuie sa fiu acolo la prisma 2 sa mi expun masina. MULTUMESC ANTICIPAT!
|
Asteptam si noi (cei din Iasi) o confirmare a evenimentului precum si un program de desfasurare, conditii si termene clare de inscriere. Ca sa nu facem o plimbare de 800 km doar pentru a vedea gropile de acolo. Mersi.
|
:lol: Sinner :) de ce mah k sunt frumoase
Gratzian ... cum se va face intampinarea celor care vin din ... tzara ... ma refer .. ne va ashtepta cineva la ieshirea d p autostrada .. ( ptr constantzeni vb acum ) ... cum il vom recunoashte .. sau cum te vom recunoashte ... vrem detalii ... acelashi lucru e valabil si ptr cei care vin din alte partzi .. o parte din noi nu mai stim unde este prisma 2 ( eu de ex nu`mi mai aduk bine aminte ) ... Mersii :idea: |
Dar pentru cei din alte parti care nu vin cu grupul vineri dimieata?
indicii, ceva...noi o sa ajungem dimineata sambata, inainte de deschiderea show-ului... Cum se ajuge la Prisma 2...si cam pe unde e situata? Plz Gratzian daca ai timp pune si un orar al manifestarii...ar fi interesant sa stim ce mergem sa vedem :D ca si nnoi venim de departe :) |
daflyer_oradea eu zic sa continuam discutiile pe topicul \"plecare Bucuresti\", ca aici sa ramana numai detaliile cu privire la evenimentul in sine, nu si la organizarea celor care vin din provincie. Si pe mine ma intereseaza cum va fi drumul spre Bucuresti, deci hai sa ne mutam :lol:
|
oky doky
Numai sa ne bage u n organizator in seama si acolo Gratzian, muta posturile noastre care nu au loc aici... |
pentru a evita aglomeratia de la inscriere, organizatorii propun ca cel putin cei din bucuresti, sa se inscrie pana la data evenimentului, la adresa EROII SANITARI Nr 52-54 (peste drum de medicina)
informatii direct de la organizatori la tel 0745999905 2. daca cineva doreste alt gen de cazare, apartament in regim hotelier, sa ma anunte aici, ca sa fac rezervari... |
Gratzian...scorul pentru o camera pt vineri noapte (spre dimineata, cand ajungem) si sambata noapte...:D
pe ym sau oriunde altundeva vrei tu, daca nu vrei direct pe forum pt. doua persoane. |
Nimeni, nimic nu mai zicetzi?
Gratzian, pune plz un orar al evenimentului, si alte date, care crezi tu ca sunt improtante.Cand se hotaraste castigatorul la fiecare clasa, cine jurizeaza etc etc... |
Re:
brasovul,ploiestiul nu misca nimic?
hai sa facem o coloana cum se cuvine cu cei din arad,oradea,cluj. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning