![]() |
Re: lumini bord golf 3
salut ! imi poate spune si mie cineva cum se schimba ledurile de la afisaje ? ( cele 2 de la kilometraj si cel de la climatronic ) merci !
|
5 Attachment(s)
M-am jucat si eu cu folia de la cadran, am inlocuit-o pe cea originala verde cu una rosie si iata rezultatul :D
Scuzati calitatea pozelor...am un aparat ieftin si prost. Pe clipul de pe youtube se observa mai bine, oricum in realitate rosul este mult mai aprins. https://www.youtube.com/watch?v=uyuwZgD0fAM BTW: folie gasiti aici: w w w . autoaccesorii . ro /folie-transparenta-stopuri-faruri |
ce leduri trebuie sa cumpar pentru a schimba ledurile din bord?dar la plafoniera? cum o dau jos? si ce tip de leduri/becuri imi trebuiesc? stima .
|
Daca ai golf 3 fabricat pana in '95,pentru ceasuri si ventilatie sunt becuri T5.Poti pune tot T5 dar mai puternice(gen SMD) sau daca te pricepi la fire si lipituri poti pune leduri normale pt 12V si rezistente care le pui pe "+"ul ledului.Iar la plafoniera ai un bec C5W sofit,in locasul mare,iar in locul mic ai un bec T10 W5W.Daca te uiti pe net o sa gasesti tipurile astea de becuri dar cu led SMD care sunt vizibil mai puternice si dau o lumina alba ca de neon.plasticul transparent de la plafoniera il dai jos cu o surubelnita(usor si cu simt de raspundere).
Spor la treaba! |
1 Attachment(s)
mi-am schimbat si afisajul :D era prea mult negru pe acolo :))
|
Quote:
|
sall....trimtemi si mie te rog poza cu ceasurile daca o mai ai pe [email protected] ms mult
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Acolo m-am jucat cu ele, am schimbat culorile texturle. Dupa care poza salvata il incarc intr-un document world. aiciil dimensionezi ca sa fie exact ca cel original, sa coincida liniile. masoridistanta de la baza intre linia0 si ultima linie si incerci sa o faci si pe calculator sa aiba aceeasi dimensiune. La fiecare incercare listezi alb nergru pe foaie normala si o pui peste cea originala si vezi daca coincid, daca nu te duci si mai modifici cat trebuie. Cand ai obtinut rezultatul dorit te duci undeva si le listezi cu laser pe autocolant de care culoare vrei. Cand decupez afisajele nu le decupezi exacte, mai lasi cam 3-4mm in afara. La display decubezi gaura mai mica si tai la colturi un pic ca sa poti mula hartia in interior, dupa ce ai finistat tot, iei niste corector alb si dai la colturi sa se vada toto alb. O varianta mai usoara ar fi sa le tragi la scaner color, cred ca nu te mai chinui cu dimensiunea... n-am incercat |
Merci omu;)
|
Quote:
|
Cat costa niste ceasuri bord pentru golf 3 tdi?
|
1 Attachment(s)
am dat eu 100 lei pe aceste ceasuri ! acum depinde unde gasesti ... se vad super noaptea :X
|
din cate am vazut cele mai multe le am vazut la golfuri din 97
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning