![]() |
Re: E36 - CT 69 LOW
E un "Must have" brow ... cel putin pt mine asa a fost :))
|
1 Attachment(s)
:).....
|
Hehe... ms frumos d poza man ;)
|
un fel de "cireasa de pe tort" interiorul acela:D
|
Quote:
|
Cu jantele anterioare ce ai facut? (intreb pentru ca este un model pe care mi l-as dori pe viitor, si eram curios de un pret orientativ)
Apropo, in prima postare ai spus ca sunt BBS RT. Eu le-am gasit ca si BMW style 19! Sunt cumva unul si acelasi lucru? In orice caz, sincer sa fiu, in prima instanta nu mi-a placut ce ai facut cu masina (din simplul motiv ca imi placea foarte mult cum era inainte). Intre timp, am admirat-o weekend-ul trecut la Navodari, si mi-am schimbat parerea! Arata mult mai bine in realitate decat in poze, iar odorizantul cu miros de afine/coacaze (daca nu ma insel) se potriveste! :D Bafta in continuare cu proiectul! |
Quote:
.. si da am tot zis in posturiile anterioare ca masina e altcv in realitate ... |
Quote:
Like usually bro, like usually :) PS: pe ei, pe ei, pe mamele lor :D |
1 Attachment(s)
din ciclul "ne mai tundem si noi azi?" ... :twisted:
|
2 Attachment(s)
si cv tomnatic sa mai animam putin topicul :lol: enjoy!
|
La inceput, cand ai trecut de la BBS'uri la jantele actuale, nu mi-a placut deloc. Acum, pe masura ce vad mai multe poze incepe sa-mi placa :) Poate e din cauza perceptiei ca daca un e36 nu are jante cu buza, nu arata bine.
|
Quote:
|
Frumoasa cu draci masina..Am citit topicul de la bun inceput si am vazut inca odata ca romanul nu este invatat cu schimbarea...Pacat, mie unul imi place mult mai mult in noua configuratie, asa cum spui si tu, este altceva! Felicitari, arata superb!
|
@AndreiHTX
ms frumos man,apreciez ;) |
2 Attachment(s)
asa,ca sa nu va plictisiti :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning