![]() |
Re: Skelter's Designs
10 Attachment(s)
Plus cateva de pe traseu. |
Ceva nou ? :D
|
le-ai editat bre? ca eu nu-mi dau seama. Man astea trebuiau postate la sectiunea fotografii!
|
Quote:
Le-am mai dat ceva viata. Putin corectie de culoare si de lumina. |
1 Attachment(s)
Dupa atata timp revin si eu cu ceva.
Maine e gata, cel mai probabil. |
2 Attachment(s)
Bugatti Veyron Hello. I'm back. (Imaginativi-l pe Terminator) Am zis sa mai lucrez si eu ceva. Asa ca acum vreo 4 zile am inceput sa lucrez la un Bugatti Veyron. Nu prea stiam ce sa fac la ea pentru ca deja e destul de perfecta ca aspect si nu ii poti face mare tuning. Dar eu zic ca am reusit ceva. Toata caroseria este brush, bodykit-ul la fel, carbonul la fel si alte detalii. Ce sa mai zic? Enjoy. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Cat ma uitam la ea am gasit 2,3,5,10 defecte so asta e versiunea finala.
M-am mai jucat si cu fundalul putin, un filtru soft si aia e. |
Si un bonus: https://www.youtube.com/watch?v=n-UzuRhPTC4
|
Bravo ! Imi place cum a iesit. Incearca sa-i adaugi un fel de noise putin colorat sa dea senzatia de vopea metalica. Cred ca ar da bine.
|
Quote:
Doar capota si spoiler-ul sunt din carbon. As mai face o varianta, cromata, n-am facut niciodata si cred ca e numai buna pentru asta, n-are sute de muchii si chestii, dar nici plata nu e. O sa revin cu detalii. :) |
1 Attachment(s)
Am zis ca da apoi ca nu dar m-am intors la da. :D
Produsul final va mai suferi modificari. Ca de exemplu, pasajele vor fi mai mari, asta e inca o schita. Plus alte modificari ce-mi vor veni pe parcurs. :) |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sa mai reinviem thread-ul. Am revazut Fast And Furious 6 si astept cu mare nerabdare sa apara Fast And Furious 7. Am vazut o poza cu un Dodge Charger si am zis, dafuq hai sa facem bestia lui Vin Diesel. Asa ca am inceput. Urmeaza si varianta cu vopsea mata! Enjoy. Sper sa va placa. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning