![]() |
Re: SKODA FABIA fabricat 2007
Da, mai nou ma ocup si cu auditul, mai ales ca am luat deja licenta.
Bezz a fost la obiect cu intrebarile, aceleasi curiozitati le am si eu. |
Quote:
Am mai spus diferentele la prima vedere...astept sa se rodeze ca sa dau un verdict Difurile vechi vor echipa un CORADO ca de altfel toate componentele care au fost si sunt pe FABIE In cazul grilei nu a fost construita pt ca nu stiu daca o sa ramana acest dif |
Quote:
Restul este fibra si are grosimea de 6mm Montarea incintei sub torprdou nu are nici o implicatie negativa asupra functionarii corecte a functiilor masinii,iar despre vibratii nu poate fii vb pt ca este bine intepenit iar volumul la care se asculta este relativ mic pt a intra in vibratie |
Quote:
|
Dupa o pauza bine meritata masinuta este gata pt o auditie de calitate....
O sa vin in curand cu detalii........ |
1 Attachment(s)
Portbagajul a fost "aranjat" in asa fel incat sa fie si functional dar si cu un pic de imagine.Cam asa arata.........
|
Intre timp masina a primit in locul vechiului amplifictor audison2.9 unul nou si anume audison 6.9........
Schimbarea este facuta pt proiectul care urmeaza sa-l pun in aplicare.... |
1 Attachment(s)
cam asa arata............
|
Te tii bine de treaba, nu gluma...:rockon:
PS: Portbagajul arata mult mai bine in realitate |
4 Attachment(s)
Hei.... cam mult timp atrecut de cand nu am mai postat.
Intre timp am tot schimbat pe la sistem cate ceva... TW...au fost schimbate cu DLS UR1 SUB...scimbat cu ALIANTE de 10'' Si cateva foto cu ce am facut...... |
aha! felicitari.
ia zii ceva de sub {desi cred ca e in rodaj :(} ca aseara peste zicea ca aliante nu e sub iar vrx zicea ca e aclamat si apreciat prin strainatate. baremi e peste energy? sau tu vrei ceva mai apropiat de un woofer {cica asta ar fi aliante, zic gurile rele}. tu ai incercat si alte orientari pentru tweeter-e, decat drept spre tine? ca aseara am observat ca se pot adopta si alte pozitii ...{ps ale mele sunt oarecum lipite si nu mai am banda adeziva, sa fac probe :oops: :oops: } |
Daca fac o comparatie cu ce am avut pana acum este de departe cel mai bun....coboara bine,are o dinamica esita din comun si nu in ultimul rand are un sunet caracteristic pe care nu l-am mai auzit...sper sa faca tb buna la finala.Tw nu sunt indreptate spre pozitia soferului .... da am incercat si alte pozitii si se pare ca asta este cea optima in masina mea...oricum sunetul este schimbat total fata de ultimul sistem asa ca ma declar multumit.Nu neg faptul ca mai am cate ceva de primit si de incercat asa ca nu se stie daca va ramane in configuratia actuala....Dar cert este ca asta este confuguratia care va participa la EMMA Militari si sper ca va obtine macar locul I..........
|
bravo bogdane :D super sistem :shock: si mult succes la EMMA.
apropo de ce spunea peste :evil: nu cred ca tre sa iei in considerare... |
Quote:
Iar apropas de cum se aude sistemul si ce componente am nu trebuie sa-mi placa decat mie....iar daca le mai place si altora cu atat mai bine. Banuiesc ca o sa vii si tu la EMMA.Bafta si tie |
Nice work man..... dupa ce te asiguri ca suna intradevar..... si ca ala este echipamentul definitiv (cel putin pt. o perioada)..... ar trebui sa te gandesti destul de serios si la finisaje, asta doar ca o propnere, nu zic ca nu arata bine;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning