![]() |
Re: Lucrarile mele - ADDOstreet_racer
Salut!!
Am resfoit paginile lucrarilor tale si am ramas placut impresioant!! Chiar imi place cum cucrezi si as vrea sa continui si sa postezi sa-mi delectez ochii cu ceva frumos!! Respect!! |
1 Attachment(s)
Mersi.
Am terminat Reventonul ..sper sa va placa ....oricum arata mult mai bine in realitate decat scanat ...nu imi dau seama de ce ...ma rog ... |
arata foarte bine
felicitari! cat despre scanat mare parte din desen se pierde o data cu scanarea :( |
Eu, unul, zic ca arata foarte bine chiar si asa! Ba ii absolut superb!
Felicitari :D |
foarte frumos.....bravo
|
m-am uitat atent peste lucrarile tale...se vede ca promotor cox tuning si etc etc reviste auto nu au fost sursa de inspiratie numai pt tine ci si pt mine:D:)) am si eu o gramada de desene si schite chiar si ceva concepte dar..mie cam lene sa le scanez pe toate:D:)) frumoase desene
keep it up:> |
1 Attachment(s)
Si am mai inceput ceva......Sa vedem daca ghiciti ce ......eleronul o sa il corectez putin ....
|
Lamborghini Murcielago SV Super Veloce
|
clar lambo murcielago SV
|
Asa cred si eu... Dar poate ne surprinzi :lol:
Apropo, Reventon-ul tau ii afisat pe pagina principala www.4tuning.ro ;) |
1 Attachment(s)
Mersi baieti ....chiar nu credeam ca a iesit bine Reventonul .......mai revin cu o poza la SV in lucru .....stiuu ca nu e perfect da nu pre am timp ...asa ca il fac si eu cum pot ....
|
am si eu o intrebare.cum reusesti sa faci partea de sus a masinii atat de perfecta si fara greseli de perspectiva fara sa faci o schita a intregii masini.....si linia de la capota e facuta exact pana unde trebuie sa poti continua.Esti foarte talentat;)
|
mda, si mie mi se pare ciudata tehnica. dar arata f bine.
|
Stiu e foarte ciudat dar nu am viziunea necesara , de fiecare data cand am incercat sa fac folosind tehnica obisnuita , imi iese o balarie ...nu stiu sa va explic pur si simplu asa imi iese ...pot sa imi calculez mai bine proprtiile asa ...daca desenez pe bucati .....Stiu din cauza asta m-au mai acuzat unii ca le copiez dar daca va uitati pe site veti vedea si concepte proprii pe care nu am cum sa le copiez ..pur si simplu asta e singuru mod in care stiu sa desenez ...Nu stiu poate ca e din cauza ca m-am invatat gresit de la inceput .....chiar nu stiu sa va explic ....
|
mai pune foto din timpul progresului sa intelegem mai bine daca vrei bineinteles....bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:54. |
- Copyright 2026 4Tuning