Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Alte hobby-uri in afara de masini (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/360-hobby-uri-afara-masini.html)

maryo 01-04-04 09:10

Frate Hondare UNDE IN H?
La pasarea marii?In pana mea am mai trecut pe acolo dar nu am vazut pe nimeni!Zii o ora si vin!
Nu prea stiu pe nimeni de acolo dar ..........ne descurcam!
La Hagiesti nu prea merge treaba acum(iti spun din surse sigure)!Vorbim....am eu o balta langa Bucuresti unde da acum salau si ciortan la 1,5 Kg..........e bine pentru primavara!
Zii tu cum sa te recunosc Vineri si o ora ca sa vin acolo.......daca acolo e bine!
:)
Toate bune!

Psycho 12-06-04 08:32

pasiunea mea este mashinile si femeile :oops: :oops:

acum serios .. logic k cea ami mare pasiune a mea sunt mahsinile .. dupa aia femeia .. net`u ... si sporturile extreme + gashka din cartier .. daca nu fac o porcarie pe saptamana nu ma simt bine :D

sonnya 20-07-04 19:35

... ce pasiuni mai avem in afara de masini .. pai la mine pe primul loc .. e Dinamo .. recunosc asta ..
si apoi sunt masinile..

strengaritza 20-07-04 23:59

am un hamsterica acas'..ca se vorbea de animale fioroase:))))
masini..muzica....net...having fun with friends...cate nu sunt....

Psycho 24-07-04 19:10

)era sa uit cea mai mare pasiune a mea .. sportul ...fiare ( ptr fiara din mine :) :wink: )

tekno 25-07-04 10:47

loool... bagi napo? :lol: :roll:

intercooler 28-07-04 06:38

ski, bani, munte, filme. fotografia - cu aparat clasic, nu digital.

atzone 23-12-04 04:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
loool... bagi napo? :lol: :roll:

:D terminatzi mah cu anabolizantele :lol:

xxdadixx 23-12-04 07:38

Si ce-i rau in Napo am auzit ca-i zice \"breakfast of the champions\" :lol: Si la hoby, avetzi careva surprize TURBO ??? poate reusesc sa fac si eu toata seria! In rest am o plasma de 42 si un sistem DVD panasonic si un PS2 model nou :shock: . Binentzeles femeia care nu o pot numi un hoby mai mult un stres evident!

the_mav 23-12-04 07:47

una dintre pasiunile mari de tot e vanatoarea... dupa familie, prieteni si masini urmeaza imediat vanatoarea :P :wink: ...
iar acum cum e sozon, in fiecare weekend alerg cate o jumatate de tzara pt pasiunea asta... weekendul trecut la barlad, asta la VL, dupa revelion la Corabia, etc...
fiecare cu pasaricile lui, dar unii au stoluri intregi :woowoo: :joy: :woowoo: :joy:

the_mav 23-12-04 08:03

shi ar mai fi una, apropiata de vanatoare: pescuitul la Dunare si/sau in rauri de munte... :wink: :D :) :P

maibunu 23-12-04 08:08

Sa dorm este una din pasiunile mele si cam atat!!!

GolfuletzS 23-12-04 08:14

hm. pe primu lok ar fi 1 Masini 2 Fete :P 3 Chitara :) 4 .Sportu mai putin extrem adik rolele pe rampe :P 5 cam ata :D

Mr.Nice 23-12-04 08:52

Hobby-ul meu...... hmmmmm...... LENEA. Deci hobby mai bun ca asta n-am (in afara de masini).

PEACE
:peace:

xxdadixx 23-12-04 08:53

Alt hoby al meu este cresterea adrenalinei prin orice mijloc :)

All times are GMT +2. The time now is 17:30.

- Copyright 2026 4Tuning