![]() |
Re: vag 2.0 tdi 140cp
Noi la MasterTuner avem pe stoc un GT2056 de R5 noua si facem galerii custom de inox pentru orice aplicatie.
|
Si noi la DimSport facem un soft custom ca nimeni altii .....:d insa confirm ca ce spune Florin este foarte adevarat, am vazut cu ochii mei!
Bine Florine .....:d Cu respect, Ceky |
Noi (eu si Avionu) ne-am intalnit aseara si am stat de vorba.
Baiat de treaba. |
Si? sau ati stat doar de vorba ????
|
Ne-am si plimbat putin.:twisted:
|
Si?????????
:d De ce nu zici nimic ??? |
Pai a fost asa:
De pe loc am fost inaintea lui cu aproximativ o masina pe 400m. Din mers cu startul lui am plecat odata din spate si il ajungeam dar a trebuit sa franeze. A doua oara din mers tot cu startul lui am ratat startul dar veneam din spate la fel. Diferentele nu sunt mari. E posibil sa fie mai grea a lui mai ales ca aseara avea plinul facut. M-a surprins ca de pe loc el cu supensie sport a pierdut. Era si frig si nu avea aderenta.Eu aveam si cauciucurile fata desumflate de la BZ. Masina mea trage un pic mai bine. Astept filmuletul sa vad cat de mare a fost diferenta. Amandoi aveam roti pe 16" pe fata cu mentiunea ca el avea cauciucurile putin mai uzate decat ale mele. Am uitat. La o masuratoare cu g-techul cu masina goala am scos consecutiv 7.03 cu esp activat si 7.13 cu esp off.Nu am facut decat 2 masuratori. Cu subwooferul si bancheta spate (~110kg) in masina am scos 7.52-7.54 |
E despre asta ziceam...... deci pina la urma e de bine sau de rau ??? :-)
|
in afara de soft mai aveti si alte modificari?
|
Eu nimic deocamdata.
Avionu tot nimic in afara de suspensie. |
Confirm rezultatele si parerile lui bluey..pierd startul de pe loc..nu am aderenta.Din mers(plecat din a 2 a la ~ 2000 ture) suntem aproximativ egali, din cauza traficului nu am putut sa schimbam mai mult de 1-2 trepte si nici sa fiu prea atent la cum sta el. Poate ne mai dam pe un drum liber pana la capat si vedem care sunt diferentele.Parerea mea e ca motoarele au aproximativ aceeasi putere, diferenta o face greutatea si aerodinamica masinilor. A fost o seara placuta, bluey tre sa mai fii stat cu noi(pana pe la 3 dim). A fost fun fun fun.Multa bafta
P.S. Baiat de treaba Bluey |
don't even dream about 7.03 0-100 doar cu soft :)
|
Quote:
Presupun ca te bazezi pe ceva cand spui asta. Eu nu am decat masuratoarea G-techului. Si nu vad ce legatura are ca e modificare soft sau altceva??? |
Quote:
|
Da dar degeaba :)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning