![]() |
Re: Machete in lucru - Reme
atentie!!! s-a renovat F40 politil 1/18 si a iesit grav de tot!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Te rog sa pui si poze cu macheta atunci cand postezi!
|
3 Attachment(s)
iata si pozele mult asteptate...
O mica poveste legata de masina asta. Macheta a fost achizitionata dintr-un talcioc din Germania la un pret foarte mic. Era intr-o stare rezonabila atunci, dar lipsa stergator parbriz. Intre timp in prostia mea, pe cand eram copit am vrut o "tunez" si i-am adaugat o antena, apoi din greseala au picat niste urme de super-glue pe el. Asa a ajuns caroseria un deranj imens. Acu mai bine de 5ani am incercat sa o restaurez. Am inceput si smirgheluiesc macheta ca mai apoi sa aflu de metode de decapare. Am decapat caroseria machetei cu lichid de frana, insa la incaput nu am stiut de timpul pe care trebuia sa il astept. Si am intre timp am descoperit de distrugerile aduse machetei. Cateva portiuni de cam 2cm in care am intrat in material foarte mult, nasol moment. Atunci vopsisem caroseria in doua culori, alb si negru mat, insa la final arata mai rau decat cand avea picaturile de super-glue pe ea. In fine...intre timp mai primise si un autocolant carbon effect, pentru a ascunde alte defecte. Vineri mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de macheta. Am matuit vopseaua veche, am aplicat filler fin cu autonivelare si apoi am aplicat baza ROSU si apoi 3maini de lac :D Masina a iesit bestial zic eu. :D poze cu macheta inainte de restaurare si dupa :D |
Frumos :D dar nici pe alb nu arata rau ...exceptand micile defecte de vopsire ...ce filler ai folosit?
|
Quote:
|
Alta viata bre, felicitari!!!
|
Quote:
|
Schon. Sau ca sa fii 100% corect: schön.
|
Sau shoshon :lol:
|
Foarte frumoasa culoarea.
Daca tot ai intrat in ""hora" vopseste-i si jantele. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Iti recomand marker ARTLINE 900XF - auriu, asta am folosit la jantele de la Subaru
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:25. |
- Copyright 2026 4Tuning