![]() |
Re: daciile vechi de raliu... niste poze...
Quote:
|
4 Attachment(s)
sal am gasit si yo niste filme mai vechi cu 1100
|
marfa filmele sunt un mare fan gordini si leadmir sper ca in viitor sa mi pun si eu un motot de gordini pe dacia sick style vrooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmm
|
am gasit articole intro carte despre masina lui nicu grigoras si inca 2 echipaje... si despre participarea lor intr-un raliu de mare intindere
|
10 Attachment(s)
dacii de raliu
cea mai tare mi se pare a lui grigoras arata criminal |
absolut superbe poze
|
da.si enorm de greu de gasit.numai cine ar revistele autoturism vechii au poze din astea in rest :( .si am un prieten care are toata colectia pina prin 92 sa vezi ce modificari faceau baietii nostrii la masinutele autohtone.din pacate nu le da bulangiu
|
si eu vreau sa iau o dacie veche din 83 pentru curse nu stiu ce sa fac
|
Mesaj pentru baietii din Pitesti: Stie careva o Dacia crem care statea prin fatza pe la Muntenia...sau a vazut-o prin oras prin anii 84-86 cu numar 17-B-3531 era cam unicata in Pitesti...jante late...garda la sol..modif motor..etc etc..Daca isi aduce cineva aminte de ea...rog sa posteze..!!!Multzumesc anticipat!
|
2 Attachment(s)
astea is despre raliul de mare intindere am sa mai revin cu ceva:D
|
care aveti articole din autoturism despre dacii modificate sau pur si simplu despre dacii va rog punetile.sgm-ule nu ai nimica ce poate fii de ajutor?
|
10 Attachment(s)
Salut, am citit toate posturile si voi urca si eu niste poze din colectia mea cu poze (dacii de raliu).
|
2 Attachment(s)
Si inca 2 cu "supernovele".
|
Si ca sa va dati seama de un lucru, unul din motoarele f nervoase de pe nove, a ajuns anu trecut pe un golf 3 kitcar pilotat de Heinz Goellner!!!
|
cati cp si ce cuplu are un motor de nova.. gt eventual?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning