Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Opel (https://forum.4tuning.ro/327-discutii-opel.html)
-   -   -- All About Opel Manta -- (https://forum.4tuning.ro/327-discutii-opel/35219-all-about-opel-manta.html)

crywolf 20-07-07 16:55

Re: -- All About Opel Manta --

Quote:

Originally Posted by psiho (Post 997731)
caut o manta pentru piese fara acte

cat dai pe o Manta?

crywolf 20-07-07 17:00

Am si eu o nevoie mare de ochelari faruri pt. Manta (4 faruri), spoiler fata, grila (dintre faruri)....astea mai urgent.Cine ma poate ajuta (mi-am bushit masina) sa imi dea PM.....Merci.

robert_zed2112 21-07-07 18:23

are idee cineva cat costa un ambraj complet pt un motor de 2.2??

john17 22-07-07 22:05

Am vz astazi pe Transfagarasan o Manta verde metalizat, eleron, arata bine parca (ne-am intersectat si era un veritabil "stau" pe-acolo), o fi cineva care intra pe forum?

Giokko 23-07-07 02:24

Salut baieti. Sunt nou pe aici si sincer sa fiu nu am nici pe departe cunostintele voastre tehnice. Totusi, ceea ce m-a convins sa ma bag intre "poastele" voastre este dragostea fata de o Manta. Sunt un mare fan Ford Mustang, iar ceea ce m-a surprins a fost asemanarea dintre o Manta si un Ford american :-P. Sunt student, si prima mea masina TREBUIE sa fie o Manta! Va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie de unde as putea sa achizitionez una, pentru ca vad k voi le invartiti pe degete: "maine imi vine alta Manta" sau "pe a 10-a o dezmembrez" :lol: , cam la ce pret trebuie sa ajunga una (sa nu fie tunata k ma ocup personal d asta), si care vi se pare voua cel mai frumos model sau un an bun de productie :-P. Ma opresc aici deocamdata :) Bafta tuturor.

john17 23-07-07 10:45

Vezi ca fara cunostinte tehnice si ceva posibilitati de a mesteri singur o astfel de masina poate fi o capcana din care sa iesi nasol...
Pot sa spun ca eu gasisem una cat de cat in mintile ei la 1200 euro, din ultima "editie", 5 trepte, servodirectie, etc. Am ratat-o si am luat alta cu 350, din '79, insa cred ca am ajuns pe la 800 euro si e departe de a fi gata in conditiile in care mi-o fac singur de la cap la coada...
"Fratele vitreg" al Mustangului ar fi Capri-ul, nu Manta, dar asta e alta discutie.

Giokko 23-07-07 12:24

Da, ai dreptate in legatura cu capri-ul :). O sa incep sa ma documentez cu detaliile tehnice doar in privinta Mantei(internetu' asta e bun la toate), de celelalte deocamdata nu am nevoie :P. Vreau sa o iau simpla, bag in ea doar necesarul ca sa ruleze bine si deabea dupa o perioada de proba ma bag sa o imbunatatesc. Problema e k nu am condus de mai bine de un an si nu stiu cum o sa ma descurc. O sa vedem si asta la timpul potrivit. Deocamdata sunt in perioada cand fac rost de bani si caut anunturi. Bafta

robert_zed2112 24-07-07 02:10

alo nu mi raspunde si mie ..cineva..chiar nu ati schimbat un ambreaj...ce baieti cumintii ;)))

john17 24-07-07 08:50

Ba da dar nu am dat bani pe el :-)))

robert_zed2112 25-07-07 03:24

john ...ai ambreaj?? zii cat ai dat pe el :) ca am nevoie al meu e cam dus saracu ..se aud rulmetii..bla bla...lasa un nr de tel sau da un beep 0729 243 758

john17 25-07-07 09:00

Deci:
-ambreiaj am, nu nou, dar am de la 3 masini, unul e varza si 2 OK (toate de 2.0, nu stiu daca difera fata de 2.2)
-daca voiai sa stii cat e unul nou sunai pana acum la niste magazine si aflai
-m-am invatat minte sa nu dau nici o piesa care se potriveste la masina mea pt ca Murphy nu doarme si a 2-a zi pca la mine.
Mari succese pe ramura!

robert_zed2112 25-07-07 13:24

ce l de 2000 merge....la mine....zii un pret...si vb...

yulydelacamp2005 06-08-07 16:31

salutare ... e vara ... si nu am avut timp ...
dar incep sa revin la o investitie in masina mea ...
am si eu nevoie de bara spate ... modelul acela mai lung ... daca as putea gasii la cineva ...
si doua stopuri (triple) spate ...
in rest suntetzi bine ... ?
John 17
electromotorul inca nu l-am reparat ca nu m-a mai chinuit ...
dar trebuie sa verific toata electrica si atunci voi atinge si electromotorul ...

robert_zed2112 11-08-07 15:25

baietiii aveti idee dak merg faruri de urs...pe manta...ca as vrea sa le schimb....am gsit ceva cu lupa....ms..

zbvz 11-08-07 22:02

Quote:

Originally Posted by robert_zed2112 (Post 1008195)
are idee cineva cat costa un ambraj complet pt un motor de 2.2??

De 2.0 sau 2.4 am eu da de 2.2 nu am:-)
prototip?

All times are GMT +2. The time now is 00:55.

- Copyright 2026 4Tuning