![]() |
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
Incep eu prin a spune prezent (cu masina), la valcea si apoi si in afara orasului.
Altcineva? |
nush ce o sa fie ca pana acuma sunt doar 2 masini....:(
|
La fata locului se va vedea sigur cine pleaca spre Brezoi:)
Trafy are dreptate .. pana acu sunt 2 masini. |
3...patetic as putea spune....
|
Quote:
Pana la urma ce faceti? Mai mergeti sau ramaneti la Valcea ? |
Interesant.. cati ziceau ca sunt..si cati sunt acum ? :)...eu vin (di plec de la un examen partial ca sa pot sa vin)..daca ma ia cineva la Brezoi, vin si acolo...o sa iau si camera cu mine..care..cred eu e cat de cat profesionala..Trafy stie..si facem si filme..si poze..ce vreti :)
|
Quote:
|
Quote:
2. Geo e gata cu bijuteria lui? 3. Vad ca s-a pierdut foarte multa lume pe drum....Unde sunt domnii de erau duri rau la stadion?, ca la Pitesti sigur nu sunt ca nu e nimic definitivat inca... |
Quote:
Cu Geo nu este nimic sigur. Mi se pare ca ai plecat sambata cand a spus ca nu prea sunt sanse ca masina sa fie gata.. deoarece a intarziat mult vopseaua, iar azi zicea ca o duce la mecanic. Nu cred ca va fi asamblata pana Sambata, dar s-ar putea sa apara cu TT-u la intalnire :D |
unde e domnu Tir si lorentzo? ca nu i`am mai vazut...cei care aveau masini modificate...no offence
|
Quote:
|
Pe de alta parte, ca tot mi-am amintit, mie imi pare sincer rau ca hdc nu mai activeaza, sau daca o face este foarte sumar si rareori mai intra pe forum, si asta tot datorita off-topicului excesiv, al activitatii mai intense in NFS al discutiilor fara sfarsit si totodata fara un subiect coerent. Pacat...
|
Sambata cine participa la intalnire ?
|
kam .. 70% o sa fiu prezent :) nu`sh ce`mi mai rezerva viitoru pana atunci :)
|
Daca vin Trafy CTZ si Adytzu...vin si eu, daca cineva are ceva de comentat, sa imi spuna
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning