![]() |
vreau si eu intr-o banda...am respect 60 :D mai exista gang-urile? :D
|
sunt obsedat :roll:
am respect 462 la ora actuala poti face parte din mai multe ganguri ? |
Re:
Quote:
|
kre se mai tine de crims???k joc si yo de cateva runde...acum am 700lvl....runda trecuta am terminat cu 25 de mii
|
Am 820 level (respect).
Runda trecuta nu am jucat asa cu interes si am ajuns la 750 level. Cred ca mai sunt din cei care au jucat runda trecuta. |
fainutz jocul ... :D
|
am descoperit si eu intr-un final jocul, in fine am 200 lvl si vreau sa intru urgent intr-o banda (am cateva polite de platit :lol: ).. aveti careva gang?
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sa nu ii lasi NikeFF sa te razbuni :lol: :lol: :lol: fii tare si nemilos :lol: :lol: :twisted: :wink: :D :D :D
|
lol sly stai linistit k tu esti prea mic pt ce am eu d gand eu :P .. sunt altii kre au fost mai bulake.. m-a bagat unu si in spital :(
|
Yo sunt intr-un gang deja.
Nu sunt lider asa ca nu pot sa-ti dau -invite-. Am fost la puscarie 2 zile(reale) si am pierdut mult :( dificultatea nu se calculeaza asa: inteligenta+fortza+tolerantza+duritatea armei / 4 ? :? |
sal.mai exista gang-uri!?
am dat si eu de joc...abia acum :))) |
iar am intrat in puscarie.iar stau 2 zile reale(4 in joc) :(
bey fratilor: cum se calculeaza dificultatea ? nu e : (inteligenta+forta+toleranta+diritatea armei)/4 ??? |
nu mha tng :D
INTELIGENTA + FORTA + CARISMA + TOLERANTA + DURITATEA ARMEI /5=difcultatea jafului...dar nu intotdeauna este valabila :P |
asa e acuma ?
jocu trecut am folosito pe aia de sus si a mers. acu sunt la \"baietii de cartier\" si nu pot sa-i rup ca mereu ma prinde politia. :( zici ca nu sti sigur daca aste e \"formula\" ? |
mare \"bandit\" sly asta.. k sa nu zic altfel :lol: :lol: :lol:
formula e (inteligenta+forta+duritatea armei)/3 si tre sa-ti dea mai mare decat dificultatea activitatii tng k sa nu te mai prinda gaborii ori nu indeplinesti formula, ori stai prea mult sa te hotarasti. mai vb |
| All times are GMT +2. The time now is 17:14. |
- Copyright 2026 4Tuning