![]() |
Re: O noua dacie !
Garantat va fi si acela vopsit , dar momentan in ft scurt timp o sa imi fac un nou garaj , asa imi voi putea vopsi toata masina in conditii decente ! Vreau sa fac mai multe modificari la spate oricum in garajul care il am mai mult ma chinui !
|
cu carburatorul cum a ramas?este vreo diferenta aI MAI FACUT CEVA REGLAJE?
|
Inca putin Gabi si s-ar putea sa ramai fara semnzalizari:lol:
Una iti atarna,una e asa si asa,ce sa mai,tigaie de masina:lol: |
ai polishato..??sau inca mai astepti sa se usuce vopseaua..?...dupa o vopsea noua cam cat ar trebuii lasata la uscat
|
6 Attachment(s)
Am incercat sa polishez si mai bine imi bagam un batz in ....... Oricum cum da vremea buna se va revopsi complet , si intre timp cateva poze cu Snow White intr-o mini vacanta !
Am fost spre Brasov , pe serpentine masina s-a comportat impecabil (la fel si pe drum forestier) si suspensia garantat asa va ramane , mai ales ca am in plan excursii de genul :D P.S Am mai achizitionat o scula , asa de revenire acasa ! |
polishata doar fata sau toata masina?
|
Quote:
Oricum mult numai este si se remediaza totul , bafta ! |
hmmmm nene:)) aici e la izvorul bucuriei.
acolo langa siriu!! f.frumos acolo:)) mai au cainele ala mare?strutzii? atv?:)) ce m`am imbatat acolo!!!!frumoase amintiri!! |
Quote:
Un loc superb pe care multi ar trebui sa il viziteze macar o data , noi deja planificam inca o escapada ft curand ! Au si pastravarie , iar pastravul este gatit exemplar :D si il poti pescui chiar tu ! Sper sa nu considerati reclama pur si simplu este un loc super ! |
:)) da man!! e un loc special se stie!!
am amintiri placute:)) am cazut dupa scarile acelea din interior de la etaj!! :)) praf total. cat mai e camera? pe seara? |
Quote:
Vila mica se inchiriaza cu totul la 400 de ron pe noapte , sunt 3 camere , bucatarie si o baie ! De cabanute habar nu am , nu ma interesat ! |
SAlut!sincer arata foarte bine masina nu ma asteptam te-am vazut ieri dupa masa intrai in parcare la carreffour la subsol.Singura chestie care nu-mi place e ca se vede diferenta de culoare.Bafta in continuare.Poate cand da caldura ne strangem mai multi pe la patinoar.
|
Quote:
Cu mare placere as veni si eu pe acolo daca ne strangem cativa , multa bafta ! |
frumoasa daciuta ! tare bad`u :twisted:
|
sunt nerabdator sa vad turbaciunea achizitionata si un film cand va veni timpul pt probe si ce sa zic spor ca o sa ai nevoie
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:09. |
- Copyright 2026 4Tuning