![]() |
Re:
Eu am o alta intrebare:
Cine castiga dintre Supra din Fast and Furious si Eleanor din Gone in 60 seconds ? Bineinteles, amandoua incaltate cu slick-uri identice, pe o pista acoperita, cu asfaltul incalzit la temperatura optima pentru fiecare masina, fiecare cu sofer care sa aibe minim 200.000km experienta pe fiecare masina. |
A, si am uitat... distanta de intrecere este bineinteles aleasa la jumatatea distantei optime a fiecarei masini...
|
Re:
Quote:
Subaru nu se exprimase la acel moment. |
1 Attachment(s)
Ce parere aveti de acest Subaru?
|
Ia unul real cu o Supra de peste 600hp si un subaru cu tobe.
https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=51956 In filmult tau e regie sau e mult prea prost ala cu Subaru, sa-ti ia plecarea o Supra, e aberant. Cu Subaru se pleaca ca din tun cu conditia sa inveti plecarea asta. |
sebastian wrote:
Quote:
Domnul Sebastian de cand Mitsubishi face modelul SUPRA???? In film sunt aliniate la start 2 masini: 1 Subaru Impretza 2 Mitsubishi Eclipse Nicidecum TOYOTA SUPRA. Varianta de eclipse exista si cu tractiune integrala si de accea a plecat de langa Subaru. Dupa cum spune si in partea de jos a videclipului: GSX vs WRX GSX este Eclipse nu Supra. Asa ca nu este nici o regie. :wink: Deci cum stam cu cine are habar sau nu despre masini ????? |
Re:
Quote:
Oricum ar fi aia nu-i plecare de STI. |
Poate e doar WRX nu si STI.
Dupa eleron WRX pare.Roile nu se vad bine sa imi dau seama daca e si STI.Si nici priza de la intercooler.Bara fatza etc. |
asa-i
|
1 Attachment(s)
Filmul l-am luat de pe net, si nu stiu daca e regie sau nu.
|
Re:
Quote:
|
Re:
[quote=\"SEBASTIAN\"]
Quote:
|
Facem in felul urmator si 400m sunt suficienti sa realizam care e adevarul. Voi aduceti ce masini vreti puneti banul jos minim 1000$, eu pierd 1000 daca ma face voi pierdeti tot 1000 daca nu ma face masina respectiva. E simplu si cu asta rezolvam divergentele, aduceti ce vreti voi. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
vai tu promotorul curselor legale.....ai intrat in foame ? :roll: ca mie mi-a soptit o pasarica ceva :roll: ..... Nu erai tu Sebi ala care se lauda in sus si-n jos ca el promoveaza cursele legale...acum ai trecut la pariuri ? sau ai revenit la o meserie mai veche ? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning