![]() |
Re: Navigatii originale de vanzare+scule originale!!!!!
scuze navigatiile sunt noi!!!
|
am asa ceva la vanzare!!!!! volan audi a4 modelu nou!!!!
pretul este de 100EUR!!!!! |
VOLAN DE GTI ai ?
|
Buna,
Ma intereseaza daca RCD500 cu MP3 merge pe Octavia2 in locul CD Player-ului Stream si eventual daca te intereseaza sa-mi iei tu Stream-ul daca iau RCD500 de la tine. Ca dimensiuni se potriveste sigur dar nu stiu daca este compatibil in sensul ca mie pe ecranul Stream-ului imi arata temperatura si ora de pe Maxi-Dot (computer). Mentionez ca nu am climatronic. Merci, Lucian. |
salut ma intereseaza si pe mine pentru skoda octavia 2 rs an 2007 urmatoarele;
-Sistem de navigatie "Nexus" 2 DIN cu afisaj color sau ( in cazul in care nu il ai pe asta ) -Sistem de navigatie Cruise cu afisaj monocrom. si mar mai interesa daca poti sa aduci asa ceva dar as vrea cele originale de la skoda -Senzori parcare fata / spate In cazul in care ai asa ceva mar interesa pretul lor si montajul , in cazul in care nu le ai pe astea zimi si mie ce poti sa imi aduci pentru skoda ca poate ma intereseaza. astept mesajul tau impreuna cu preturile |
Quote:
|
Sal Pt un audi a3 8p la ce bani m-ar duce o navigatie cu tv reciver cu magazie, gps tot ce trebuie plus montaj ?
|
8 Attachment(s)
pt Skoda octavia 2 am asa ceva la doar 200EUR!!!!
mp3 original!!! in rest volanul s-a vandut !!! si restu mai sunt de actualitate!!! RCD500-180EUR RCD500 cu mp3-250EUR RCD300 - 80 Eur Audy Symphony cu mag 6 CD - 300EUR Audi Navi plus a4;a6 - 400 EUR VW Navi mfd2 DVD - 650EUR Seat MFD2 Navi - 650EUR Audi RNS-E DVD - 650 EUR asigur si antena gps si cabluri adaptoare daca este nevoie antena GPS - 30EUR cabluri adaptoare pt audi - 60EUR |
si mai sunt si altele !!!!!!
Audi concert II CD - 200Eur magazie 6 CD vw,audi - 150EUR dvd player extern cu adaptor pt navigatie audi+vw Video In Motion - 450EUR |
pt cei care sunt interesati asigur si montaj in Cluj Napoca!!!!
|
Quote:
vreau si eu o poza la asta dak se poate te rog... are telecomanda mai multe informatii |
deci navigatie originala pentru skoda octavia 2 nu ai ? si nu poti sa faci rost?
|
Again ......eu Tot Sper....... Rns-e Pt A6 Ai Adus ?.............
|
Quote:
Audi CONCERT 2 este pentru A6 ???? |
navigatie originala pt skoda2 o sa am pe sapt viitoare
la fel este si cu Audi RNS-e a6 andrein din pacate nu gasesc audi concert pt a6 dar de ce nu ti e bine o magazie ca iesi mai eftin si ai si 6 discuri!!! |
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning