![]() |
Re: TM 07 GLX Dacia 1310
iati avion !!!! :)))) eu deodata masi multumi si cu unu stock care sa mearga calumea
hai ca ne mai auzim, eu sami vad de treaba in continuare |
Ba am inceput sa simt si eu ce poate daciana da da e super am venit luni de la ARAD cu ANDY 165 Kmh nu se simte nimic nasol la masina si tot ar mai vrea .Mam gindit imediat la cv a lu mosu ala de la HUNEDOARA ce a avuto iel pe masina de rallyu cind concura da cere cam mult si acum sintem in pregatiri si cu cealalta masina de curse si aia chiar ne toaca de bani mai vedem ce o sa iasa sper sa ajungem la vtm vara asta.
|
Quote:
|
da ma sa sti ca nu mam gindit la asta ms BAETI
|
Quote:
|
Mai omu cere 300e pe cutie , da cred ca mai lasa la pret , oricum m cutia asta face toti banii o fost pe masina cu care concura el si mai are piese . Eu am fost la el acasa cind am fost la raliu-l HUNEDOAREI si mam socat ce piese mai are omu pe acolo ; 2 rolbaruri de interior mai are si 2 sau 3 axe cu cama cu grad aferent VTM si mai multe maruntisuri ,ce sa mai e tare tatae si cunoscut la noi an lumea sporturilor cu motor ,ce stie mosu nu neaparat despre motorul de dacia ci ;suspensii aerodinamica ,sistem dirijare aer , comvergenta ,unghiuri de cadere a rotilor mai multe MA SOKAT daca las avea pe linga mine cred ca las inebuni .tre sa merg pina la el ca am promisa o axa came si un rolbar si sa vad daca mai lasa din cutie ca mas infige la ea
|
moshulica ala de la raliu de la HD??? ii pe p..a lui!!! tareee
|
ce mai face GLX-u?:)
|
no comment!!! tzine-o tot asha!!! ;) ;) ;)
|
giani raliul JIMBOLIEI in data de 23.06. ne bagam?
merge golfu? |
Masina e in pregatiri ,sa vedem daca o terminam pana atunci daca nu tot cu dacia,am de lucru de nu mai stiu de mine la ambele masini,va mai tin la curent cu ce se intampla.
|
1 Attachment(s)
Se intampla si la case mai mari! Dar se repara.
|
2 Attachment(s)
Chiar daca ii putin "sifonata" momentan are niste scaune DE VIS........
|
Chiar ca sunt de vis scaunele...
|
cu motoru cum stam?;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
- Copyright 2026 4Tuning