Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   MPBZ III - 10 martie 2007 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/33828-mpbz-iii-10-martie-2007-a.html)

Psycho 04-03-07 15:59

Re: MPBZ III - 10 martie 2007

lucian .. poate era un eveniment privat ... ?!

B|shOp-VR6 04-03-07 16:01

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 780727)
Vezi ca la concert sunt platiti solistii !

Tare asta :)))

Lucian 04-03-07 16:07

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 780740)
Tare asta :)))

Pai nu vezi ca o da de gard pana cade casa ? Mai las-o frate de smecherei ! Am vazut multe dar o cursa ANULATA pe motiv ca sunt doar 40 masini inscrise duminica ... si inca 20-30 care inca vor sa se inscrie dar deh ... tehnicalitatea .... a expirat timpul . Ce draq suntem la concursurile alea de dupa 2 noaptea unde vorbesc fetele alea de nebune ? A expirat timpul. Ai 40 masini inscrise ? Inca 20 care mai vor ? Adik 50 % ? Ok. Tu esti organizator ? Prelungesti cu 24 ore toata distractia cu preinscrierile si gata. Saaau anunati de la inceput - concertul se tine cu minim 1000 masini PREINSCRISE.

yoda 04-03-07 16:15

2 mari probleme am si eu :

1.pt cei care au trimis fisa de preinscriere - sper din "tot sufletul" pt tine(organizatorul) ca nu ai trimis fisele la garda!!!nu poti cere fise pt inscriere si de fapt sa le pui pe tava la garda!asta te face sa fi "sifon" si sa ne dai "teava"!asa ceva nu se face!dak stiam ce e in capul tau in veci nu-ti trimiteam nicio data, cat de mik!!fi cu capul pe umeri, nu baga la apa oameni pe care nici nu-i cunosti!

2.dak spuneai k nu sunt bani (doar 40 masini)pt organizarea cursei puteai creste suma de inscriere!sunt sigur k cine vroia sa se dea putea plati mai mult, doar de dragul masinilor si atmosferei!astfel puteai elimina si acest inconvenient!

din pacate se vede treaba k nu prea le ai cu organizatul!pacat pt k se putea face ceva frumos!asculta de oameni mai "batrani" cu ale curselor!!nu ai organizat curse nici cat negru sub "bujie"

salve.

p.s.nici nu te-am vazut vreodata la vreo cursa k sa poti ridica pretentii de organizator;din pacate s-au dus vremurile cand se dadea startul prin bariera domnesti sau prin ciorogarla sau chitila si dupa 2-3 liniute ne calcau "presarii"...nu-i asa mai Florica ? ;)

Psycho 04-03-07 16:16

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 780753)
concertul se tine cu minim 1000 masini PREINSCRISE.

concursul .. luci .. concursul .... sau tu vrei la concert ?!

aaa BTW .. Luci .. FELICITARI ;) shtii tuh ptr ce :D

vladdaman 04-03-07 16:17

ca sa poti sa ai pretentii de genul asta cred ca trebuie sa ai un renume in ceea ce faci si niste relatii in spate care sa nu te lase sa te impiedici asa de orice...cred ca cineva a incercat sa care mai mult decat poate si tot ce a reusit a fost sa aiba parte de o lectie de viata si cateva persoane care sunt destul de intoarse pe dos si cer explicatii la care nici el nu le poate raspunde sau nu vrea...
oricum tot ce am vazut aici a fost o mare aiureala creeata de o persoana care nu era nici pe departe pregatita sa poata sa faca ceva cum trebuie, multe scuze fara sens, multe chestii care te baga in ceata...
AS VREA SA AFLU CARE ERA NUMARUL NECESAR DE MASINI CA SA SE POATA TINE "EVENIMENTUL"??????

Lucian 04-03-07 16:17

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 780767)
concursul .. luci .. concursul .... sau tu vrei la concert ?!

aaa BTW .. Luci .. FELICITARI ;) shtii tuh ptr ce :D

El a adus vorba de concerte. Si 10x ! Freak are tot meritul ... sau ... la ce te referi exact ?

giubau_v8 04-03-07 16:22

Quote:

Originally Posted by vladdaman (Post 780768)
ca sa poti sa ai pretentii de genul asta cred ca trebuie sa ai un renume in ceea ce faci si niste relatii in spate care sa nu te lase sa te impiedici asa de orice...cred ca cineva a incercat sa care mai mult decat poate si tot ce a reusit a fost sa aiba parte de o lectie de viata si cateva persoane care sunt destul de intoarse pe dos si cer explicatii la care nici el nu le poate raspunde sau nu vrea...
oricum tot ce am vazut aici a fost o mare aiureala creeata de o persoana care nu era nici pe departe pregatita sa poata sa faca ceva cum trebuie, multe scuze fara sens, multe chestii care te baga in ceata...
AS VREA SA AFLU CARE ERA NUMARUL NECESAR DE MASINI CA SA SE POATA TINE "EVENIMENTUL"??????

70...daca citeai si tu pe prima pagina toate detaliile ai fi vazut ca s-a incercat...chiar daca nu avem un club si sponsori noi am vrut sa facem ceva

DragosT 04-03-07 16:22

exemplul meu vroia de fapt sa scoata in evidenta ca ar fi trebuit sa va intereseze serviciul primit nu modul in care va este furnizat. am vazut multi de "daca ai fi facuta aia". daca ati fi trimis fisele, nu s-ar fi ajuns aici si am explicat-o de m-am plictisit eu. Lucian, sa-ti amintesc ca am postat pe forumul Speedline si ai avut replici acolo, deci se presupune ca ai fi citit anuntul, primul, cel mare, de inceput? Ca a vb cu tine un membru din club si i-ai spus ca Speedline nu vine, in consecinta s-a inscris individual? Sa-ti amintesc ca turbo+nitro nu era o configuratie luata in calcul ci doar turbo in cazul de fata?
Sa va reamintesc ca nimeni nu este forumist infocat dar toata lumea isi da cu parerea aici?
Sa va reamintesc ca am avut un regulament punctual iar pe forumurile unde s-au purtat discutii am mentionat, intrand in detalii, ca aceasta cursa nu va fi sponsorizata, pentru ca inca nu s-a inventat firma care sa dea bani pentru a-si pune un baneer pe care nu-l vede nimeni, cursa fiind fara public, doar cu spectatori, marea lor majoritate din alte judete, deci din afara pietei lor.
Sa va reamintesc ca am avut cateva conditii pe care nu ati vrut (sa nu zic ca nu le-ati inteles) sa le respectati?
Sa va reamintesc ca de foarte multe ori s-a cerut mai multa strictete in privinta participantilor (dupa Dragonul Rosu) sau a publicului (inclusiv dupa Buzau)?
Sa va reamintesc ca va este greu voua, niste cursanti galonati, sa va recunoasteti vina, fitzosenia, lipsa de respect?
Sa va reamintesc ca dupa cele doua curse se anul trecut de aici toata lumea a plecat cu actele autovehiculelor in buzunar (cei care le aveau la ei, desi mereu s-au cerut copii sau orginalul), politia neintervenind absolut deloc, fapt care cred ca ma poate indreptati sa spun ca aberati cand aduceti acuzatii cum ca as face "baza de date" pentru politie?
Am cerut ca dupa anuntul de anulare sa fie inchis acest topic, anticipand circul si pentru a evita detaliile care ar arata cat de seriosi sunteti, rugaminte care a fost respectata doar pentru un moment. precizez ca toate discutiile care au avut loc dupa acel anunt sunt off topic, neavand legatura cu acest eveniment ci doar cu un punct din regulament.

Lucian 04-03-07 16:27

Cui am spus eu ca Speedline nu participa ? Stimabile .... te bazezi pe ce spui ? SGM , Dragos , Pepy , Cosmin , George , FLY , Dni .... si cine mai venea din BV ..... ? Cum sa spun eu ca Speedline nu participa cand EU te-am invitat pe forum sa anunti cursa ? Din ce am punctat eu cu coeficientii turbo si nitro ... nu ai inteles nimic. Mai citeste inca o data te rog ! Iar daca ce am inteles eu e bine si anume ca nu se facea cursa fara 70 participanti ... sa-mi fie iertat .... halal organizare .

DragosT 04-03-07 16:30

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 780766)
2 mari probleme am si eu :

1.pt cei care au trimis fisa de preinscriere - sper din "tot sufletul" pt tine(organizatorul) ca nu ai trimis fisele la garda!!!nu poti cere fise pt inscriere si de fapt sa le pui pe tava la garda!asta te face sa fi "sifon" si sa ne dai "teava"!exemplifici perfect ceea ce am spus mai devreme. s-ar fi creat o manie daca s-ar fi stiut ca fisele ajungeau la politie, desi am explicat cred eu cat se poate de clar ce insemna acest lucru si pe umerii cui revenea raspunderea.
2.dak spuneai k nu sunt bani (doar 40 masini)pt organizarea cursei puteai creste suma de inscriere!sunt sigur k cine vroia sa se dea putea plati mai mult, doar de dragul masinilor si atmosferei!astfel puteai elimina si acest inconvenient!vezi obiectia lui Florica legata de suma care este egala pentru toti si nu diferita in fct de locul de unde se vine (ca la LR asa se face), sa nu mai spun de alte "beneficii", tratate pe parcurs, cu lumea
din pacate se vede treaba k nu prea le ai cu organizatul!pacat pt k se putea face ceva frumos!asculta de oameni mai "batrani" cu ale curselor!!nu ai organizat curse nici cat negru sub "bujie" nu cred ca am aratat ca am ifose de mare organizator. iar oamenii batrani stiu sa respecte iar asta nu se invata

nu aveam de castigat nici un ban. aveam raspundere totala chiar si o parte din aceea care in mod normal revenea concurentului. asta ma face neexperimentat, sifonar samd.

EvLSant0S 04-03-07 16:32

bine trecand peste toate

aia de la politie carora le dadeai tu fisele ..

desi nu vad ptr ce ? va e frica de viata copacilor dp margine ? whatever.. nu-i treaba mea ..

eh,aia de la politie sunt dp marte?
nu-s oameni ? nu sunt capabili sa inteleaga ?
in loc sa stai sa vbesti pe un forum
te duci la ei in genunchi si ii rogi sa-ti mai dea o zi doua .. ca timp e ..
intre timp lumea se chinuie cu tot ce inseamna fisa de preinscriere,daca asta inseamna sa tzina cursa in picioare si aia e

iar daca e prea tarziu
e vina ta prietene ..
daca stii ca esti lefter si vrei sa faci curse mai bine fii cinstit si vorbeste pe fatza, ba uite eu vreau sa fac cursa dar n-am bani si sponsori deci daca vreti sa facem curse legal veniti in numar mare ca sa fie asa , datzi alea la timp ca sa primim tot ce ne trebuie ( acte si alte ***uri ) si aia e..

si nu mai vb asa de sus ..
toata lumea apreciaza ce faci dar nu mai vb asa de sus ..

Lucian 04-03-07 16:33

Desi sigur nu vei considera util si vei spune ca nu am organizat nici o cursa pt a vorbi ... iti descriu o idee pt organizarea de "evenimente" :
- Plan - schita locatiei , numar ESTIMATIV participanti , numar estimativ public
- Necesar aprobari
- Necesar cheltuieli (chirie locatie si utilitati) , costuri masuri siguranta , premii
- Necesar personal
- Prezentarea evenimentului partenerilor media
- Semnarea unui precontract cu partenerii media
- Prezentarea evenimentului si a partenerilor media posibililor sponsori
- Semnarea unui precontract cu sponsorii
- Daca veniturile rezultate din precontracte acopera cheltuielile se semneaza cu autoritatile
- Semanrea contractului cu sponsorii
- Se platesc taxele si impozitiele , chiriile si in principiu majoritatea cheltuielilor
- SE ANUNTA CURSA !

DragosT 04-03-07 16:47

Ai prezentat foarte bine Lucian situatia in ultimul post si este o situatie aproape ideala.
In situatia de fata scoti insa sponsorii si pui o steluta la Se platesc taxele si impozitiele , chiriile si in principiu majoritatea cheltuielilor cu o explicatie mai jos (din buzunarul organizatorului care apoi isi scoate cheltuiala din taxa)

cat despre partea cu "stimabile", stii ca ai mai inteles o data gresit si m-ai acuzat aiurea ca mai apoi sa-ti ceri scuze. iar cat despre venitul Speedline, am ramas si eu surprins cand am auzit, pentru ca stiam ca m-ai invitat pe forumul vostru si asta am spus si persoanei respective.

pentru restul, cred ca aveti nevoie de cam multe argumente ca sa respectati un regulament de cateva puncte. cine a fost interesat a aflat direct de la mine detalii. pe forumul MR a intrat multa lume si din alte cluburi iar acolo s-a discutat clar de ce acea taxa, de ce este o cursa autofinantata, de ce este important sa se preinscrie lumea samd. este o logica cand se vorbeste de lege: necunoastere ei nu te disculpa de vina. facand o paralela si minimalizand, necunoasterea regulamentului nu creeaza vina pentru mine.
iar Evlsantos, daca pastrez distanta si incerc sa fiu politicos in ciuda tuturor remarcilor lipsite de fundament si acuzelor inseamna ca vb de sus?
tot pentru Lucian, inca ceva. daca nu va conveneau incadrarile, mobilizai clubul, trimiteai fisa generala unde mentionai ca Speedline doreste X mod de incadrare, pentru ca au mai fost curse la libere, anuntate sau transformate si nimeni nu s-a plans. asta sa insemne ca aceste cluburi din RO sufera de o anume lipsa de organizare interna? nu ma priveste desi ma afecteaza in cazul de fata. dar pentru asta nu ma vedeti ca sar la gatul vostru. sa participi la o cursa nu este un merit cum nici organizarea ei nu este. fiecare o face sau cred ca o face din placere. oricum, trec cuvintele pe langa voi ca MIG-urile si tot ce vreti voi credeti, de preferat ca barna este la celalalt.

platon911 04-03-07 16:48

deci faptul e consumat.....cursa nu se mai tine.....asa e in RO,nimeni nu se tine de cuv,doar vorbe,fapte mai tarziu...................zici una faci alta......de vreo 2 luni se tot discuta.........ne sugerai u noua sa org aici in Pl.....poi dak nu esti in stare tu sa tii o cursa in Bz unde se poate,d'apoi noi aici in Pl unde nici nu vor sa auda de asa ceva............;)

All times are GMT +2. The time now is 20:36.

- Copyright 2026 4Tuning