![]() |
Re: My FTO GR
Quote:
hehe Diferenta se va simntii la manevrabilitate doar in viraje extreme. Altfel.... |
ne tot amani pe aici.,....hai odata q arcurile alea..............
ca te ajung din urma:lol: :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Frumoasa masina! Sa o stapanesti sanatos..
M`am jucat putin cu o poza... :oops: Sper sa nu fie prbl.. :) |
Multumesc pt aprecieri & apreciez munca ta ;)
|
mic update
masina a primit cadou o folie pe toate geamurile ( in afara de parbriz :) ) si cam atat .arcurile cred ca v-or petrece iarna in garaj precum si micile planuri care le mai am cu ea din cauza lipsei timpului ( nu conduc masina decat 1 zi din 7 in rest cu cea de lucru). cel mai probabil urmeaza un set nou de tacheti ( din pacate nu sunt reglabili) si sper sa rezolv urgent problema spoilerului /aripii ( vopsit ) . Urmeaza un nou Meet FTO in saptamana 2 din decembrie si o sa pot sa va mai pun niste poze . |
Update
FTO Owners Club Meet 8/9 Dec 2007 - Co.Clare West of Ireland participanti: 6 FTO uri + un 350Z (chiar daca in imagini nu apar toate) ultimul meet al clubului anul asta a fost un Road Trip pe coasta de vest a irlandei care s-a intins pe 2 zile cate-va imagini -> http://picasaweb.google.com/mcmcolm . http://picasaweb.google.com/sebFTO/CoClareMeet Am mers cu masina nearanjata si putin nepregatita pt un meet din cauza timpului limitat pe care il petrec pe langa ea. O sa intre in hibernare pe perioada urmatoare in jur de 3 saptamani dupa care in ianuarie intra in forta o mica investitie plus recosmetizarea pe care o asteapta deja de mult . Enjoy the pics |
foarte frumoasa masina ta. si foarte ingrijita si aranjata :). se vede ca ai pasiune si daruire .:) pt asta ai tot respectul meu . :).. sa ai grija de ea. sa nu se intample ce sa intamplat si cu mk1 :( ca mai sunt si alti prosti care nu se asigura.. .....spor la modificat sa ne-o arati si noua cand vi in romania.. :)
|
1 Attachment(s)
Update
23 februarie meet FTO - 5 ani ai clubului irlandez unde speram sa strangem minim 20 de bucati Recosmetizarea a venit mai mult sau mai putin fortat .dupa un mic incident , weekendul trecut masina arata asa ( intre timp elementele au fost puse sus si asteapta vopsitul ).s-au comandat bucsile si montarea lor se v-a completa in sfarsit cu setul de arcuri noi . |
Ce probleme ai avut?
|
Ce incident ai avut colegu,major sau un mic bump.
|
nothing major
Masina e la vopsit total .. sa vedem ce iese 8) urmeaza in februarie: *bucsi *arcuri montate *mici artificii de interior |
salut S! tocmai am zarit threadul si am urmarit evolutia de la inceput!
faina treaba! keep it up lad! spor la treaba! |
5 Attachment(s)
vand mitsubishi FTO GR 2.0 V6 110.000 km.cutie manuala,204 cai putere,neagra,spoiler fata,lovita in fata stanga,motoru in stare perfecta de functionare,masina este cu acte de UK volan pe dreapta,poate fi vazuta in judetu [email protected] sau 00447907952861...
|
interesant !
e masina ta ? sau ai luat anuntul de undeva ? spoilerul este Veilside si puterea motorului este la 170-180 cai daca e V6,manual. |
well lad....??
cum e? ai scos pe fto-ul de la vopsit? |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning