Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Nova GTI-DMY-PITESTI (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/33611-nova-gti-dmy-pitesti.html)

sKyNeT 28-03-07 10:46

Re: Nova GTI-DMY-PITESTI

CocoT nu conteaza numai motoru ca o masina sa ajunga la viteza aia, iti arat cielo 1.5 16V dohc care nu i-a mai mult de 130 si alta masina cu motor de 1.0 care merge si cu 140-160. i-ati si tu permisu si dupaia zi de viteze maxime.:rolleyes2

CocoT 28 28-03-07 10:55

1 Attachment(s)
Cu permisul ai dreptate ;).... Acum depinde si de cat e intretinuta respectiva masina :)....

sKyNeT 28-03-07 10:58

pai exact la aia ma refeream, la cat de intretinuta e masina

bobby_gsi2 28-03-07 14:40

Da ...e Calibra lui aia turbo :)))))) . Cu ocazia asta....."varule" Dumy tin sa te anunt ca motorul ala nu e turbo taty....e varianta c20xe sfi de 148 de cai....nu 190 cat ziceai tu. Dar ma rog......cand te-ai vazut in masina de 148 de cai ai zis ca e turbo pe langa nova si alte cele.Deci pana la urma usor cu aberatiile ca iese la lumina adevarul pana la urma. Si ca sa fiu ontopic...ii ajunge la masina asta 140 chinuita...avand in vedere cati km de taxi a facut.

Kasp3r 29-03-07 00:46

CocoT 28 ai uitat de eroarea de bord..din cauza jantelor ,tata in poza aia cu 160 nu are mai mult de 140...si in leg cu pozele de acolo de la my photos asa e chiar e calibra lu dumy..dar din cate`mi aduc eu aminte..na`m zis nimik de calibra ..ok?? asa k nu te mai baga in seama asa aiurea..ca nu stii ce vb..vb asa sa faci si tu cat mai multe posturi..si poate ca tu scrii ce te pune dumy :)) ca asa`mi facea si mie...imi zicea sa intru sa`i laud masina :D daca esti sclavu lui..baga tata..stiu ca tie si tie drag sa te plimbe cu masina :)asta e.

Kasp3r 29-03-07 01:07

1 Attachment(s)
care masina ai luat`o pe bani tai ma?? bani de la tacto si de la mata..de unde ai tu bani sa`ti iei masina?? poate te duci prin gavana pe la popanari aia...sa ti`o dea in C*R si faci rost de bani :))) apropo pun eu o poza cu motoru de la calibra aia..sa vedem ce era de fapt..de unde naiba 148 de cai??? sau poate avea nush io pun poza..si cunoscatori sa`si dea cu parea ca eu nu ma pricep asa ca...mai bine tac..

SirNenea 29-03-07 01:16

eu unu sincer nu inteleg va e ciuda ca el are cu ce si voi nu ???
si sincer nu cred ca are importanta de unde are el bani si doar ca voi sunteti prea nesimtiti
lasati odata invidia si posturile aiurea doar de dragul de a mai avea un post
rog un moderator sa vina si sa faca curat aici ca sa facut fff mult offtopic
si apropo cati km are nova aia de ziceti ca e asa de obosita ???
ca eu am avut la nova mea vreo 500.000 si de fugit fugea dastul de bine

Kasp3r 29-03-07 01:35

yo na`m nici`un pik de ciuda..dar prea se da in figuri si se leaga de toti nu ti se pare?? ia uita`te mai pe la pagina 10 ce zice de mine de ex...

B-83-DAC 29-03-07 01:38

pentru ca vad ca de cand a fost creat acest topic o tineti numai in certuri si daca s-ar incerca "curatarea" lui de toata nebunia creata am decis sa il inchid...cel care l-a creat daca are vreo nelamurire sa discute cu mine

All times are GMT +2. The time now is 17:29.

- Copyright 2026 4Tuning