Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tulcea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea.html)
-   -   Masina mea (https://forum.4tuning.ro/356-tulcea/33608-masina-mea.html)

flmoise 03-07-07 10:20

Re: Masina mea

sunt ceva probleme cu tehnologia la flansele astea in 4! nimeni nu a investit intr un proiect viabil si este periculos sa iti pui 4 prezoane la nea' mitica la atelier.( si asa mi am pus flanse in 3 de dacia ca sa pot gasi si eu niste jante de aliaj...si pe fata a trebuie sa caut flanse mai groase decat cele pe spate)
daca ai nevoie de ceva sfaturi( ca e cele mai bune :) ) vorbim

webcathos 04-07-07 16:00

de ce nu incerci sa vb. cu baietii de pe forum oltcit pt. flanse in 4..sigur te vor ajuta!Am avut oltcit si de fiecare data cand am apelat la ei am rezolvat problemele!

jipy_4u 04-07-07 18:00

sau chiar cu butuci modificati..e cea mai sigura metoda(parerea mea :) )

flmoise 05-07-07 10:22

merci pentru sfaturi! am sa incep sa caut!

jipy_4u 06-07-07 21:43

Quote:

Originally Posted by webcathos (Post 981513)
de ce nu incerci sa vb. cu baietii de pe forum oltcit pt. flanse in 4..sigur te vor ajuta!Am avut oltcit si de fiecare data cand am apelat la ei am rezolvat problemele!

tot mai siguri sunt butucii modificati :D ... o sa vezi ca la viteze mai mari o ia roata inainte :???: (doamne fereste)

ps:baietii dp oltcit.ro si cei de aici https://forum.4tuning.ro/251-oltcit.html stiu mai bine :D

webcathos 16-07-07 09:00

7 Attachment(s)
Asta e Cielito meu dupa niste investitii(in partea mecanica mai mult)!Imi pare rau pt. calitatea pozelor,sunt facute cu telefonul!!!Ne vedem pe strazi...

Cosmin255 16-07-07 10:59

Masina per total arata bine dar o sa fiu sincer si o sa iti spun ce nu imi place la ea: in primul rand nu imi place de nicio culoare albastrul ala la interior,cel putin in poze , poate live da mai bine , si nici abtibildurile alea reflectorizante de pe bara spate.
Succes cu ea

webcathos 16-07-07 20:13

Abtibildurile o sa fie date jos!Asa am cumparat masina si nu le-am dat jos pana acum...am fost la Paul (baiatul cu fibra )si de maine ne apucam de ea,spoilere inclusiv polish si tinichigerie).Albastrul ala in realitate e mult mai inchis la culoare.Am vrut putina culoare in masina pt. ca griul ala era super anost....

Eugen_TL 16-07-07 20:47

sper sa faci ceva calumea la masina ! atentie sa nu fie bara prea mare..adica sa nu dea impresie de masina cu garda joasa din bari! daca pe viitor o vei lasa vei da cu ele de pamant :| si nu te complica la bari.. pe barile originale fa niste fuste ( continuare la partea de jos - finute ) niste praguri simple si gata! cauta pe net gasesti si ii arati dupa ce scoti la imprimanta ... daca tot faci ceva sa faci cu cap si cu rabdare stii :) bafta :)

webcathos 17-07-07 08:23

pai exact asa am vorbit cu el...sa faca doar niste prelungiri finute si sa las bara la acelasi nivel ca nu vreau sa le rup pe strazile noastre pitoresti!Tai jumatate din bara originala si in loc de forma ei consacrata sa faca alta forma!!!!

Cosmin255 21-07-07 10:43

Astept sa vad ce o sa iasa , suna bine pana acum , mult succes cu ea

Cosmin255 09-08-07 19:30

am zarit intr-o zi masina lui webcathos , n-am apucat sa ma uit bine la ea , dar din mers cum am vazut-o mi-a placut , daca o prind undeva parcata o sa ma uit mai bine , felicitari webcathos

webcathos 10-08-07 11:14

Multumesc! Acum e foarte murdara si am bulit in cateva locuri barile pentru ca m-am incapatanat la munte sa intru pe niste drumuri pe care nu ar fi trebuit.Asta e...acum am de reparat si am sa vb cu Paul sa mai scurtez din bara spate!!!
De aproape ai sa vezi imperfectiuni dar cu timpul o sa incerc sa le rezolv pe toate!!!Mai am de munca la ea!

jipy_4u 20-08-07 12:50

webcathos tzi-am vazut masina azi..erai pe la mn pe str(primaverii) arata super:)...felicitari :)

webcathos 21-08-07 09:16

Multumesc mult pt. apreciere!Mai am insa de munca la ea!!

All times are GMT +2. The time now is 04:25.

- Copyright 2026 4Tuning