![]() |
Re: Valcea-Kitch Tuning
o stiam demult nene..daca cauti pe youtube are si clip :>
|
stiu fra, da asta nu schimba faptul ca e COOL.... pana una alta tot cu Akon-Africa circul:))
|
Quote:
iar nichelul de la aeratoare ii da un farmec aparte |
2 Attachment(s)
Pacat de masina....
|
laser frate :))))))) are accesori tuning si de dacia :))))
|
1. nu`mi place eleronul... putea alege altul
2. semnalele alea reflectorizante " ochii de pisica" nu aveau ce cautau in restu... nu mi se pare kitch.... DA , eu nu mi`ash face o masina asa... prea " extrema " ... eu prefer stilu` de tuning Discret... |
in afara de eleronu pus degaba acolo, alea pe triple , imitatia ai de senzori sau ce e , barile vopsite in alta culoare cu flapsurile alea , masina e foarte tare
|
nu sunt vopsite in alta culoare....
e in cluj... una identica... Opel Astra Bertone .. numai k e decapotabila... exact aceleasi jenti .. acelasi kit :) numai k NU are ***urile alea de semnale reflectorizante :) |
bine ca edtasi ca vroiam sa te injur:))
|
:)) * 10 caract *
|
e foarte marfa masina. si pe mine ma cam deranjeaza chestiile de pe bara din spate , in rest e foarte OK! Are si kilometrajul si turometrul modificate, facute frumos cu leduri daca nu o confund cu alta masina.
|
1 Attachment(s)
nu stiu altii cum sunt, dar eu cand imi aduc aminte .... imi vine sa rad cu lacrimi... masina avea bara fata prinsa cu sarma fratilor....cat despre spate....well.... ii mai trebuiau niste semne cu "long vehicle" or somethin....
|
1 Attachment(s)
asa se fac bani in orasu nostru :))
|
Quote:
|
numarul TFA vine de la: Te FAc :))
sigur e facuta in programu ala: spinnere si eleroane |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |