![]() |
Re: Vand FLAME THROWER KIT
Quote:
pune-i tu o bujie in toba si sa ma anunti si pe mine cand vei avea "flame", lol cu modulul meu, iti garantez ca nu ai cum sa distrugi masina. E bine asa? |
In 80$ e inclus si montajul,da? Daca da, da-mi un pm si zi-mi cum ne vedem sa facem un cielo sa scuipe flacari (nu este dohc si nici euro 3). :D
|
Quote:
ti-l poti monta si singur, nu este deloc complicat. daca nu te descurci am pe cineva care contra cost 50Ron iti monteaza. |
Quote:
Hi frate ... unde traiesti ? Vrei 10000 de poze cu masini arse ? cauta pe www.wreckedexotics.com ... Eu am sistemul asta de 2 ani si nu am avut problemele afisate in pozele respective ... Daca nu ai evacuare sport iti crapa tobele ... toate ... daca ai atunci e Ok .. |
1 Attachment(s)
Flame thrower kit instalat pe ATV KAWASAKI motor in 2 timpi.
|
Vreau si eu 2 kituri ! Poti sa-mi dai detalii ? Un nr. de tel ai? Ma gasesti la 0747047800 sau [email protected]
|
Quote:
bafta |
poze montaj
3 Attachment(s)
poze montaj flame thrower kit ATV
in poze nu se vad modulul si butoanele. am uitat sa pozez. |
am un hyundai pony, 1.3 carburatie, fara nici un fel de toba... tseava tseava...
vorbind cu mai multi, mi-au spus ca orice scanteie in toba ar trebui sa imi aprinda gazele (deja am o gramada de rateuri f f puternice pe decelerari)... daca voi ziceti ca nu exista nici o sansa (kiar si fara nici o toba) sa scot flacari doar cu bujii, atunci as merge si eu pe varianta flame thrower kitului... ce ziceti!? |
Quote:
NU SE COMPARA FLACARILE OBTINUTE DIN RATEURI CU CELE OBTINUTE FOLOSIND FLAME THROWER KITUL. CU FLAME THROWER KITUL SCOTI SUPER FLACARI. MAI AI SI POSIBILITATEA SA TE JOCI CU ELE, REPRIZE MAI LUNGI SAU MAI SCURTE, FLACARI LUNGI SAU SCURTE SUNT NISTE FILMULETE MARFA PRIN PAGINILE ANTERIOARE |
2 Attachment(s)
ca sa nu le mai cauti... :lol:
|
1 Attachment(s)
acelasi sistem...
|
1 Attachment(s)
de incalzire...
|