![]() |
Re: Tuning DAYS - 29 Martie-1 Aprilie 2007
masinile nu se vor scoate de acolo pe parcursul celor 4 zile.... asa a fost si an utrecut
|
Quote:
|
Quote:
|
d-asta ti-era tie ca merg propietarii masinilor cu autobuzul sau cu taxiul ? dak au avut bani de facut masina au 200 de mii sa dea la taxi ;)
|
Quote:
Nu stiu daca la show-urile internationale se pleaca seara cu masina acasa. Si nu stiu daca va ganditi ce-nseamna sa se scoata seara macar 20 de masini, iar dimineata sa fie bagate la loc. Anu' trecut au venit multe masini de la Oradea (nu mai stiu exact cate), da' nu stiu daca vreunu' dintre bihoreni a facut tam-tam pe chestia asta. Si... din cate-mi amintesc, erau cazati undeva pe langa Tancabesti, adica la cativa kilometrii de Prisma. |
nu stiu de ce va stresati voi, legat de acest subiesc ne descurcam noi....
|
Quote:
|
Am si eu o nelamurire, pe care sper sa ma ajutati sa mi-o clarific. In afara pretului biletului, de 10 ron, daca vreau sa pozez/filmez inauntru, masinile exponate, samd ..... mai este nevoie de alta taxa, sau este gratis chestia asta !?!?!?!?
|
Nu mai e nevoie de nicio alta taxa.
|
Quote:
|
care va fi cea mai tare zi, simbata sau duminica??
ceva party seara sau mai bine zis noaptea??? :?: |
banuiesc ca joi si vineri o sa fie doar "expozitie" iar sambata si duminica o sa se faca concursuri si tot ce mai trebuie
mai mult ca sigur majoriatatea o sa vina de vineri sau sambata ....lumea e cu munca |
Quote:
|
Ar fi o treaba buna sa se anunte niste preturi din timp :D
|
1,40 ron pe km :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning