![]() |
Re: Intalniri Pitesti...
Quote:
|
la cat de modest esti...
|
Quote:
P.S. Fac eu ce fac si niciodata nu ajung la intalniri. Nush cum reusesc. |
daca mergi prea repede...nu mai vezi in stanga si in dreapta... :P
|
"Subtire" rau intalnirea de aseara!... Poate a fost prea racoare sau, poate, au fost filme bune la TV?!...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
...Mda, ai dreptate... Insa, am mai observat un "fenomen": de fiecare data cand ne strangem mai multi, se fac "bisericute" si "gashcutze" intemeiate pe baza relatiilor mai vechi de prietenie. Ori, din punctul meu de vedere, asemenea intalniri au ca scop, printre altele, si "inchegarea" de noi legaturi de amicitie bazate pe pasiunea comuna din domeniul auto, nu?!
|
'bisericutele' asa sunt ele...aici chiar nu ai c face...poate ar trebui sa n mutam undeva sa stam jos...ca acolo parca ar fii altfel...
poate pici langa cineva nou :lol: nush vb duminica c si cum sa facem...pana atunci, n gandim la optiuni... |
1 Attachment(s)
Articol din Curierul Zilei de astazi. :lol::lol:
|
da ma au pus la stadion si in prundu. si? :)) pe-acolo n-avea oricum farmec sa-i dai tare. io ii dau tare intotdeauna pe dumbravei, pe la odobescu, prin fata pe la zinca, pe la finante pana in ire, si dupa ire pana in camera daca ma provoaca cineva la semafor. atata ma oftica damburile alea ca tre' sa incetinesc pe la 30 km/h sa le iau... da daca pun si pe fratii golesti imi iau un pikamer si le scot cu tot cu strada x(
|
Quote:
cred ca esti un pic inconstient daca tie iti place sa mergi pe acolo cu viteza |
sa nu-ti inchipui viteze de 150-160-180 km/h... 110-120 max. nu-s ncii chiar asa de nebun. dar noaptea cine sa fie pe acolo? (in afara de betivi sau prosti dupa care sunt cu ochii ca dracu:))
|
Careva interesat sa mearga la cursa de la braila? Am locuri libere in masina daca va intereseaza! Va multumesc!
|
eu ma duc dar ma duc cu masina mea! :) poate nu doar sa ma uit! >:)
|
sa nu ramai fara benzina... ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning