![]() |
Re: MK3 - G E K
Quote:
|
Ai scoso la plimbarica :D
|
E la moda sa ai chestii lipsa pe masina ?:D Fieru ala care e chiar in spatele grilei,bucatelele alea n-ai putea sa le vopsesti in negru?Sau macar sa le cureti?Daca tot vei merge cu ea asa un timp.Daca nu,e bine si asa.
|
am si eu o curiozitate...cum speli masina la jet? (ma refer la capota) sau o speli "manual" ? :D
|
@roly94 dupa cum am mentionat mai sus nu merg cu masina si botul este in lucrari o sa fie curatat in cel mai mic detaliu inca este frig afara astept caldura ca sa ma apuc de ea
@koala_boy o spal la OMV la jet atata timp cat nu e apa cu sare nu este nici o problema este ok capota |
sal,abea astept sa iti vad masinuta anul asta pe transfagarasan,banuiesc ca vi.frumoasa rau
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Deci masina e...BLANAAAAAAA !!!!!!!!
|
anu trecut a fost ok drumu ... au venit masini la fel de joase ca a ta si au putut trece ... deci nu ar fi o problema, oricum traseul se va face cu aprox 1-2 saptamani inainte sa vedem ce si cum ... mai multe detalii vedeti pe topicul transfagarasan 2012 pe golf-club :)
|
Quote:
|
totusi poate ajungi si pe transfagarasan sa-ti vedem si noi golful:D e ok drumul..anul trecut n-am avut probleme...sper sa nu am nici acum ca e mai joasa masina decat atunci...
multa bafta! |
Quote:
Vali nu stiu ce sa zic eu am o prietenie stransa cu zak si baietii din rahova si iti dai seama daca ei nu merg ar fii urat sa merg atata drum singur ..... de altfel si eu asi vrea sa va cunosc mai ales ca am legat o prietenie cu ionut HAI si chiar asi vrea sa va cunosc pentru ca pareti da ce zic eu pareti cred ca sunteti niste baieti de nota 100 ..... Totul la timpul potrivit oricum nu prea merge 2/2 o sa vedem ori la munte ori la mare ca nu prea are balta peste de amundoua :lol: Bafta multa si tie |
stiu cum e cu banii, la toti ne e greu din pacate...
poate merg si ei pe transfagarasan...ar fi frumos tare. merge si ionut anul asta :D sau daca nu reusiti sa veniti poate ne vedem la mare, ca vreau sa merg cateva zile... oricum mai este timp pana la vara.... tre sa tragem tare sa strangem bani :lol: |
Quote:
|
:lol::lol::lol: preferabil sa nu zboare nici un talon :lol: sa ajungem sanatosi pana atunci si te anunt cu siguranta..cand va fi :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:13. |
- Copyright 2026 4Tuning