Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/3320-combina-tipa-conduceti-masina-tare.html)

Eugen_TL 02-07-06 13:44

Re: V-ati combina cu o tipa doar ca sa conduceti o masina tare?

:lol: ce ai facut tu mai? :))) :lol: :lol: :lol: eu la 14 ani agatzam directoare de banca ;)

Trixi 02-07-06 13:48

:)...moama ce depasita sunt!!!Tineretul d azi ma uimeste...:) :) :)

Spark 02-07-06 13:56

si atunci tineretu` de maine ? :lol: :lol: :lol:
a fi plin de casanova si don juani ... :D

babygirl_nwa 02-07-06 21:47

wow!ce curve masculine sunteti.am avut si eu un prieten asemanator...

aleks 03-07-06 14:12

nu-i asa?
si-mi place asta... ;)
fac si alte kestii contra cost...
nu-i o problema , nu? ;)

needBrain 03-07-06 16:08

Quote:

Originally Posted by aleks
nu-i asa?
si-mi place asta... ;)
fac si alte kestii contra cost...
nu-i o problema , nu? ;)

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))

cel mai bine pe cuv meu....sa aiba ea masina...daca are si masina tare..esti sef...faci economii substantiale de combustibil :))))))))))))))))

aleks 03-07-06 16:35

sebi, ma stii, crezi k as putea sa ma dau jos din masina mea doar k sa ma plimbe o pee$da cu bentley ul de exemplu?
tu ai face-o? ;)

needBrain 03-07-06 16:50

Quote:

Originally Posted by aleks
tu ai face-o? ;)

DA.mai ales ca daca ea capata o oarecare incredere in mine,ajung sa-i si conduc masina

bine...celalalt taish al lamei e faza ca una cu bani nu s-ar uita la unu ca mine ;) nu am cu ce sa ma afisez....o ibiza sau un leon...?ce naiba cand ea conduce un 307cc sau mai stiu io ce....are si pretentii....
oricum,io spre deosebire de altii imi constientizez "defectul"si anume faptul ca nu-s d-ala care sa stea 7 ore pe zi in baie,sa ma imbrac asortat,etc io primu tricou pe care pun mana il arunc pe mine,apoi o pereche o pantaloni,jap si adidasii si gata.
app de chestia asta,ma uit la un prieten d-al meu...pfoai de capu meu cat sta omu ala sa se arajeze...ma apuca si foamea si setea pana plec de la el..
ete io nu-s genu asta...io ma consider un tip simplu.....mai toate tipele cu care am iesit in orash le cunoscusem cu o alta ocazie unde ram neinteresant etc,pana am deschis gura ;) si le-am spus ce vroiau sa auda.chiar nu vreau sa ma laud ca am femei etc pt ca acum chiar nu am,dar vreau sa stiti si voi ca imi cunosc defectele si lucrul asta reprezinta un avantaj ;)...pt ca nici nu vreau sa ma schimb ;)

Trixi 03-07-06 17:48

...needbrain...tot respektu'!!!...eu totusi cred k ai cu ce te mindri...;)

Psycho 03-07-06 18:36

si io mi le cunosc si recunosc cu mana pe inima .. o am pana la genunchi si fetele fug de mine >:)

needBrain 04-07-06 11:03

Quote:

Originally Posted by Trixi
...needbrain...tot respektu'!!!...eu totusi cred k ai cu ce te mindri...;)

hm...merci....da io nu consider ca am cu ce ma mandri...daca ai dori sa si specifici ar fi perfect :P

Trixi 04-07-06 11:49

uite...iti zic sincer,cel mai tare ma scirbeste disperarea la un barbat.Daca nu are incredere,in ceea ce ar trebui sa aiba,si incearca sa impresioneze cu anumite lucruri,de care tu zici k nu iti pasa;) ...zic k e naspa d tot.
Asa cred k ai tu mult mai mult in tine d dat,decit arati!;) Si e bine,k e asa...doar k prea putine persoane ajung s-o descopere,si mai ales s-o aprecieze.
In concluzie...:D sa ma ia dracu' daca te cred k chiar te-ai combina cu una DOAR sa-i conduci masina aia mai deosebita!!!:D :D :D

needBrain 04-07-06 12:50

Quote:

Originally Posted by Trixi
uite...iti zic sincer,cel mai tare ma scirbeste disperarea la un barbat.Daca nu are incredere,in ceea ce ar trebui sa aiba,si incearca sa impresioneze cu anumite lucruri,de care tu zici k nu iti pasa;) ...zic k e naspa d tot.
Asa cred k ai tu mult mai mult in tine d dat,decit arati!;) Si e bine,k e asa...doar k prea putine persoane ajung s-o descopere,si mai ales s-o aprecieze.
In concluzie...:D sa ma ia dracu' daca te cred k chiar te-ai combina cu una DOAR sa-i conduci masina aia mai deosebita!!!:D :D :D

hm..ms...si da,ai dreptate,chiar fffffff putina lume ma cunoaste cu adevarat...nu arat....adica..intr-un fel arat da nu obs decat cei ce au ochi ca sa zic asa ;)

aleks 06-07-06 15:35

sebi tata, eu sunt ala de te apuca foamea si setea, cum spuneai mai devreme :D
si tot nu m-as combina cu o tipa doar k sa conduc o masina...
imi ajunge bemmerul meu

bad_boy2k 06-07-06 18:34

hmm....hm.....interesant.... DA :D da depinde si ce masina ca dak vine cu un "alt BMW" la mine... nu ma impresioneaza, mai ales ca mi-am tras si io unu ;). dar daca e vorba de un M.... YAAAAAA :D come tot dadyyy:D
mananc rahat... :P da oricum, dak ar avea o masina tare, adik de la M in sus, mergeeee :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 11:50.

- Copyright 2026 4Tuning