![]() |
Re: Maşina mea: Opel Astra G Sport
Ceva de genul am si eu pe Astra H si sunt foarte multumit de ele, tine-le afara ca o sa treaca repede mirosul.
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1336579171 |
cand am avut astra si eu am vrut sa renunt la acel stergator,dar nu imi era ca nu gaseam un dop,ci ca o sa infiltreze umezeala pe acolo si o sa rugineasca.
gandeste-te bn! |
si pe langa umezeala, trebuie sa renunti la motoras, si sa pui maneta fara comanda stergator luneta:-) lasa asa ca nu cere de mancare:-P
|
9 Attachment(s)
Astazi am montat rotile de iarna pe masina si am mai mesterit cate ceva pe la ea.Cum nu aveam "miezuri" la jantele spate,am pus niste capace de bere,cum am mai vazut pe alte forumuri.am incercat sa pun si pe fata,dar n'am putut nicicum sa desfac capacele din centru:(...Daca tot am vrut sa dau stergatorul spate jos,am si facut rost de un dop care sa se potriveasca,doar ca nu'mi place aspectul fara stergator,asa ca l'am pus la loc :D
Gata cu vorbaria,acum sa va arat si cam cum ii sta cu noile roate:p . |
Frumoase :D sa le rulezi cu placere er abine sa fii facut si ceva la prezoanele alea..
|
Quote:
|
nu avea rost la prezoane ca se duce vopseaua cand le montezi
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Sunt blana jantele :D dar de ce nu ti-ai luat pe 15? Ce cauciucuri ai acum? Ar fi trebuit 185/70/14 ca sa fie echivalente dar erau ditamai carnatii
|
arata fff bn asa.eram sg ca o sa se potriveasca pe culoarea masinii.
rotile de iarna pt opel astra g trebuie sa fie de 175/70 r14.asa scria la mn in carte si talon cand am avut-o! |
Initial,am vrut sa pun pe 15 jantele,dar rezerva masinii este 195/60/15 si abia imi intra sub aripa.e foarte inalta.ar fi trebuit sa caut cauciucuri de iarna cu balon de cel putin 55 si erau mai greu de gasit,plus ca nu am gasit table pe 15 4x100 deloc...intr'un final am dat de 4 table in stare foarte buna pe 14,originale GM si le'am luat.cauciucurile care le am acum sunt 175/65/14 si sunt cam cu 1cm mai inalte decat rotile de vara.deci exact cum am vrut.
|
Haha, arata bine :D.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning