![]() |
Re: ULTIMATE virtual TuningDAYS, 1 aprilie 2007
deci...plasa...monitoare...woofere..si ce tine de media.....nu merg facute brush...astea trebuie copiate...
|
exista non brush, categorie...
se pare ca trebuie sa dam termen de inscriere mai rapid, ca sa va hotarati? |
1 Attachment(s)
Quote:
PS: si plasa se poate face brush , inclusiv monitorare si subwoofere ;) (un pic de migaleala ..dar oricum se poate) Uite exemplu facut in 5-10 min : Attachment 220730 |
Quote:
IMPOSIBIL DE FACUT BRUSH ??? mai omule, brush este echivalentul CREIONULUI PE HARTIE, A CULORILOR, A MARKER-ELOR, A AIRBRUSH-ULUI, ETC. imposibil de facut brush ?!? :lol: :lol: :lol: parerea mea: nu te-a pus NIMENI sa te inscrii acolo unde stii ca nu poti sa duci. faptul ca esti sau nu esti expert nu iti da dreptul sa te arunci in afirmatii FALSE ;) auzi, IMPOSIBIL DE FACUT BRUSH... doaaaaaaaamneee !!! |
Quote:
|
zici k nu merge facuta plasa bursh uh ?? :)) monitoare nuh?? Lcd nuh ai sa vezi k merge ;)
|
Quote:
sunt 4 categorii. 2D NON brush, 2D brush, freehand si 3D. nu e obligatorie participarea la toate 4. participi la ce vrei. daca stii ca nu duci, mai bine nu participi, ca te faci de... stii tu. daca ti-ai asumat o participare, pe de alta parte, faci pe dracu-n patru sa-ti iasa totul cat mai aproape de perfectiune. te zbati, incerci, faci, dregi, MUNCESTI sa-ti iasa pana la final. asa ca hai sa ne zbatem sa facem lucruri de exceptie ! |
ma inscriu si eu la FREEHAND...
|
Salut...Vreau sa ma inscriu si eu pt concurs la sectiunea freehand...
|
2d - brush, 2d - non brush.... sper sa nu fie ca anu trecut...
|
Ma bag si eu la 3D
|
Niste detalii noi Gratzian , inscriere - data , data limita de predare a lucrarilor .. se poate?
|
citeste prima pagina tng :D -->27 martie park
|
as dori si eu sa ma inscriu la 2d non brush...si posibil si 2d brush...daca se poate:D
|
nu am fost atent daca s`a specificat treaba asta :
dupa ce trimitem e-mail`u cu lucrarile si detaliile fiecaruia ...primim un e-mail de confirmare ? ca sa fie mai sigur |
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning