Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Faruri cu lupa (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/33016-faruri-lupa.html)

BOGY26 13-05-08 18:06

Re: Faruri cu lupa

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1530884)
nu vreau sa iti fac anti-reclama, dar ceri exagerat de mult pe ele... si eu vorbesc tot de produse noi, cu garantie si factura. intr-adevar, garantie de 1an au majoritatea, dar si daca iti cumperi un lcd sau un mp3 pt masina, tot 1 an ai.
bine, e treaba ta, ceri cat crezi tu de cuviinta...

Nu imi faci antireclama :-) ..eu mai jos de 500 nu le las (montaj inclus) garantie 2 ani ...

Kent8 13-05-08 22:34

ce pret au farurile in bg?

Costas_speed 14-05-08 00:14

intrebare pt "serban pc": pe unde ziceai tu ca gaseti faruri cu lupe prin bulgaria????????

Costas_speed 14-05-08 00:39

oricum felicitari bogy inca o data pt curajul de a te apuca de o asemenea lucrare , pe langa unii ca mine care doar vorbim ma bucur ca mai sunt si altii care macar incearca...
da..., eu sunt unul care pot sajur cu mana pe inima ca am vazut un cielo de bulgaria cu faruri cu lupa ,.... simai pot sa jur ca am facut si drum pana la sofia si degeaba ... la fel cum am mai scris, NIMIC NOU peste tot mi s-a spus, e un model vechi , nu se mai fabrica si nu este cerere, de ce credeti voi ca nu se incurca nimeni sa aduca in tara acele faruri din china..nimeni nu e nebun sa investeasca 10000 si sa scoata cine stie daca mai scoate investitia....
eu unu as da si 200-250 Euro pe pereche pt ca chear tin la masina mea, si poate chear in scurt timp si o a doua pereche pt neprevazut,,
asa ca spor la munca bogy , si ne fa o surpriza cu lucrarea terminata....

Costas_speed 14-05-08 00:41

scuzati deranjul, dar in ce data ziceati de marea noastra intalnire din CRAIOVA?????

BOGY26 14-05-08 08:51

Quote:

Originally Posted by Costas_speed (Post 1532842)
scuzati deranjul, dar in ce data ziceati de marea noastra intalnire din CRAIOVA?????

Intalnire la Craiova? :D de abia astept..poate veniti la eveniment pe 17-18 Mai..la PIC :!:

tiolik 14-05-08 11:43

si eu am fost in bulgaria si am intrebat si probabiul sambata viitoare ma duc iar si nimic despre aceste faruri cu lupa. cat despre xenon intradevar cu garantie un an dar este 400 ron pe forum pe craiova iar de intalnirea de la Pic eu stiam ca e pe 16 17 poate ma insel sigur o sa vin si eu acolo sa va vad si sa vb. poate veniti si de prin bucuresti si alte orase ca eu sunt dornic sa vorbim fata in fata si sa va cunosc pe toti

BOGY26 14-05-08 13:21

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 1533174)
si eu am fost in bulgaria si am intrebat si probabiul sambata viitoare ma duc iar si nimic despre aceste faruri cu lupa cat despre xenon intradevar cu garantie un an dar este 400 ron pe frum pe craiova iar d intalnirea de la pic eu stiam ca e pe 16 17 poate ma insel sigur o sa vin si eu acolo sa va vad si sa vb poate veniti si de prin bucuresti si alte orase ca eu sunt dornic sa vorbim fata infata si sa va cunosc pe toti

16 cade Vineri..deci este pe 17 si 18..in week-end :D
si app. ca un pont..azi am aflat si eu ca s-ar gasi in Turcia la 150 euro setul :shock:

tiolik 14-05-08 13:23

ms pt informatie. sambata nu sunt in localitate dar duminica sigur vin si eu. vreau sa vad si eu acolo masini adevarate si in general Cielo-uri sa vad si sa ma inspir. pacat ca n-am 18 ani ca as fi concurat si eu dar asta e, or mai fi concursuri si peste 2,3 ani

BOGY26 14-05-08 13:36

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 1533362)
ms pt informatie sambata nu sunt in localitate dar duminica sigur vin si eu vreau sa vad si eu acolo masini adevarate si in general cielouri sa vad si sa ma inspir pacat ca nam 18 ani ca as fi concurat si eu dar asta e or mai fi concursuri si peste 2,3 ani

Sambata nu ajung nici eu..deci ne vedem duminica acolo..DJ-07-WBW

dark_angel 17-05-08 08:08

vrau si eu faruri cu lupa banu jos!

AL13N 21-05-08 18:00

Chinezismele alea care erau pe site-ul de pe primele pagini au fost deja aduse in Rusia...am vazut pe nexiaclub.ru...dar...nush ce sa zic...nu mi se par extraordinare..

B-64-KTL 21-05-08 20:01

Pai ia pune si tu link-ul ca sa le vedem si noi montate sa ne dam si noi cu parerea.

serban_pc 21-05-08 21:13

si pozele cu farurile cu lupa puse pe o masina
http://www.nexiaclub.ru/gallery/disp...2382&pos=-2108

BOGY26 22-05-08 01:39

Quote:

Originally Posted by serban_pc (Post 1546474)
si pozele cu farurile cu lupa puse pe o masina
http://www.nexiaclub.ru/gallery/disp...2382&pos=-2108

dau frumos...pacat ca nu au si semnalizarile incluse :shock:

All times are GMT +2. The time now is 00:31.

- Copyright 2026 4Tuning