![]() |
Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line
Bai baieti, voi chiar il credeti pe descultul asta ca are masinile alea?
Asa imi fac si eu un cont, pun poza lu' Tiriac si va iau pe toti la misto. Serios, sincer acum, voi daca ati avea banii pe care ii are baiatul din poze (nu penisake asta de pe forum) ati avea timp / chef sa stati si sa o frecati la rece pe forum? :lol: |
Quote:
Mi-as dorii si eu sa-l vad dupa ce or "cadea" ai lui :)) stii cumetre sa cari moloz cu roaba? Dar noi vorbim aiurea... asta de n-o fi angajat la vreun smecher care are masinile si casa asta si isi face si el poze cu ele. I s-a pus pata pe Scirrocco ala si gata il prezinta ca e al lui. Daca prezenta Ferarri-ul ala batea la ochi, stii... Fii frate om ca asa e frumos. Daca vrei sa ai prieteni. Daca te porti asa, uite cum esti tratat. Asta daca nu a avut cine sa te invete pana acum lucrurile astea elementare. |
94mns crezi ca esti singurul cu mentalitatea de tigan chinez infatuat? :) E plina tara de agarici ca tine , sincer .
|
am eu senzatia sau 4tuning s-a dus pe apa sambetei?...parca nu mai e ca acum 3-4 ani...pacat pentru ca is multi pasionati pe acest forum da lumea nu prea are timp sa comenteze despre masini sau despre modificarile aduse...mai degraba vad jigniri si mistocareala...oricum adminii dorm de mult sau de fapt nu exista
|
L-AM CITIT PE TOT....:lol::lol: MIE MI-A PLACUT CUM A PUS EL POZA AIA CU FERARI....ESTI FORTZA TINERE! AUTOGRAFE DAI?:D
|
parerea mea e sa se inchida acest thread.
Acum ramane la decizia unui moderator. |
Quote:
|
Poate s-a referit la modul general.
Si tu ai prea mult timp liber, nu? :rolleyes2 |
Quote:
E greu sa inteleaga unul ca tine. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Iti doresc "succesuri" . |
Du-te si cautati prieteni in alta parte.
|
1 Attachment(s)
Quote:
La ce capacitati cilindrice se gasesc in garajul tau un set de'' rotifoarme'' nu prezinta o problema. Daca iti poti permite impozit si asigurare la tot ce esti proprietar ce mai sunt 2 miare..... Am si eu de obiectat ceva la modificarea ce ai adus-o bolidului tau . Stickerul cu revo arata mai bine pus pe usa fata, parerea mea.... Iti doresc sa te trezesti la realitate si sa te gandesti bine la ce posturi faci ca nu vei avea toata viata protectie oferita de puf/creme. Spor la cumparaturi si modificari ! Merita si ea saraca un cadou de sarbatori... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning