Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Scirrocco 2.0 TSI R-line (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/328468-scirrocco-2-0-tsi-line.html)

eMH 26-12-12 10:08

Re: Scirrocco 2.0 TSI R-line

Bai baieti, voi chiar il credeti pe descultul asta ca are masinile alea?

Asa imi fac si eu un cont, pun poza lu' Tiriac si va iau pe toti la misto. Serios, sincer acum, voi daca ati avea banii pe care ii are baiatul din poze (nu penisake asta de pe forum) ati avea timp / chef sa stati si sa o frecati la rece pe forum? :lol:

B999CPY 26-12-12 17:11

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5296877)
voi daca ati avea banii pe care ii are baiatul din poze (nu penisake asta de pe forum) ati avea timp / chef sa stati si sa o frecati la rece pe forum? :lol:

NU... Si mai ales in ziua de Craciun :blahblah::weirdface
Mi-as dorii si eu sa-l vad dupa ce or "cadea" ai lui :)) stii cumetre sa cari moloz cu roaba? Dar noi vorbim aiurea... asta de n-o fi angajat la vreun smecher care are masinile si casa asta si isi face si el poze cu ele. I s-a pus pata pe Scirrocco ala si gata il prezinta ca e al lui. Daca prezenta Ferarri-ul ala batea la ochi, stii...
Fii frate om ca asa e frumos. Daca vrei sa ai prieteni. Daca te porti asa, uite cum esti tratat. Asta daca nu a avut cine sa te invete pana acum lucrurile astea elementare.

Geko 26-12-12 17:18

94mns crezi ca esti singurul cu mentalitatea de tigan chinez infatuat? :) E plina tara de agarici ca tine , sincer .

razvan_shadow619 26-12-12 22:18

am eu senzatia sau 4tuning s-a dus pe apa sambetei?...parca nu mai e ca acum 3-4 ani...pacat pentru ca is multi pasionati pe acest forum da lumea nu prea are timp sa comenteze despre masini sau despre modificarile aduse...mai degraba vad jigniri si mistocareala...oricum adminii dorm de mult sau de fapt nu exista

liviu tex 26-12-12 23:29

L-AM CITIT PE TOT....:lol::lol: MIE MI-A PLACUT CUM A PUS EL POZA AIA CU FERARI....ESTI FORTZA TINERE! AUTOGRAFE DAI?:D

Bughilas 27-12-12 08:42

parerea mea e sa se inchida acest thread.
Acum ramane la decizia unui moderator.

scrisit 27-12-12 09:36

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5297190)
Fii frate om ca asa e frumos. Daca vrei sa ai prieteni.

D-aia ti-ai facut tu cont aici? Nu ai prieteni si vrei sa-ti faci?

eMH 27-12-12 10:15

Poate s-a referit la modul general.
Si tu ai prea mult timp liber, nu? :rolleyes2

B999CPY 27-12-12 10:19

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5297837)
D-aia ti-ai facut tu cont aici? Nu ai prieteni si vrei sa-ti faci?

Si tu esti pupincurist? :))
E greu sa inteleaga unul ca tine.

lord_wader 27-12-12 11:20

Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5283442)
Revo stage 1 !

Pune o poza cu tine langa portiera deschisa a masinii sau la volan si asa o sa spulberi toate speculatiile ca e sau nu a ta.

scrisit 27-12-12 13:53

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5297878)
Si tu esti pupincurist? :))
E greu sa inteleaga unul ca tine.

Vezi ca nu eu sunt in cautare de prieteni pe internet ":))".

B999CPY 27-12-12 15:05

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5298079)
Vezi ca nu eu sunt in cautare de prieteni pe internet ":))".

Ei bine nici eu. Hai sa nu mai poluam topcul asta aiurea. Eu cedez primu' ca asa m-a invatat la gradinita. Te las pe tine sa-l speli in gaoaza pe baiatu' cu Revo.

Iti doresc "succesuri" .

scrisit 27-12-12 19:30

Du-te si cautati prieteni in alta parte.

iulianr26 27-12-12 20:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 94mns (Post 5296191)
Merci Auslander.

Eu ii inteleg pe baieti...sunt frustrati cand merg cu masinile lor din '80,si sunt cam invidiosi ...apoi vin si isi varsa frustrarea si tristetea pe aici!

Da bai baieti...am pus un sticker Revo cu gandu' ca o sa ma aprecieze lumea,eu chiar imi doream nespus de mult sa am un sticker Revo pe masina :) Dar asa se intampla cand nu va permiteti sa faceti o modificare masinilor voastre,tot ceea ce puteti sa faceti este sa veniti si sa comentati aiurea pe un forum!Daca o luam cu d-astea incep si eu sa "sufar",eu macar am cu ce :)

Afirmatia de mai sus lasa de dorit ..... E urat sa spui asa ceva mai ales pe un forum unde sunt cateva masini vechi care au castigat numeroase cupe si concursuri. Atentie nimeni nu iti doreste raul doar ca ai inceput topicul cu niste poze parca sunt de feisbuci am citit 11 pagini doar de lauda , jigniri si cam atat. Sfat nu lua omul la kg ca nu stii peste cine dai.
La ce capacitati cilindrice se gasesc in garajul tau un set de'' rotifoarme'' nu prezinta o problema. Daca iti poti permite impozit si asigurare la tot ce esti proprietar ce mai sunt 2 miare.....
Am si eu de obiectat ceva la modificarea ce ai adus-o bolidului tau . Stickerul cu revo arata mai bine pus pe usa fata, parerea mea....
Iti doresc sa te trezesti la realitate si sa te gandesti bine la ce posturi faci ca nu vei avea toata viata protectie oferita de puf/creme.
Spor la cumparaturi si modificari ! Merita si ea saraca un cadou de sarbatori...

Renzor 27-12-12 23:01

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 5297945)
Pune o poza cu tine langa portiera deschisa a masinii sau la volan si asa o sa spulberi toate speculatiile ca e sau nu a ta.

Mai bine ii face o filmare ca a taranului cu Audi din Spania, pt ca exista o poza cu presupusul posesor in masina pe facebookul acestuia...

All times are GMT +2. The time now is 22:49.

- Copyright 2026 4Tuning