![]() |
Re: Un BMW e34 525 TDS
vezi ca sinele alea de plastic pe care culiseaza bara au reglaje de acolo poti ridica bara de colturi...cred ca daca o mai demontezi de trei ori nu o sa mai ai ce pune pe masina :lol:
|
Quote:
|
nu sunt chiar patrate dar la alea ma refer din plastic
|
48 Attachment(s)
Sa mai postam si noi noutatile, si in acelasi timp, pregatirile pentru intalnirea de la Sighisoara :D
De cand am luat masina, avea probleme cu stergatoarele, ansamblul de la stergatoare era uzat, coclit, si stergatorul de pe partea soferului avea foarte mare joc, si nu mai stergea deloc bine ... Zis si facut, ne-am apucat sa desfacem, surpriza a fost ca ansamblul nu iesea din cauza aerotermei, nu-i nimic, de mult imi doream sa desfac un bord la e34 :lol: Am desfacut bordul, complet, am dat si aeroterma jos, am scos ansamblul la stergatoare, care a ajuns direct la fiare vechi, am cumparat unul impecabil de la BMW-SEX caruia ii multumesc pentru piesele de calitate care mi le-a dat mereu:D L-am pus pe cel bun, apoi am desfacut si scaunele fata, impreuna cu banchetele, am curatat mochetele spalat cu o solutie pentru mochete/covoare, parfumata, am gasit si 20 de euro centi :lol: a iesit impecabil, foarta multa mizerie stransa in ea.. Am gasit si modulul de la alarma/inchidere centralizata, trebuie sa ma duc cat de curand sa-mi leg modulul celalalt cu cheile :D Am descoperit ca am trase fire+mufe pentru parasolarele cu lumini, lampile le am, dar imi trebuiesc parasolarele.. Daca are cineva unele ieftine, le cumpar. Si mai este o mufa acolo cu 6 sau 8 pini, aia pentru ce o mai fi ?:lol: S-au facut urmatoarele la bimmer: -Schimbat ansamblul stergatoare -Schimbat antigel -Schimbat filtru aer -Schimbat filtru polen -Achizitionat filtru combustibil -Spalat mochete fata+spate -Spalat scaune+banchete -Spalat stalpi fata -Spalat stalpi lateral -Spalat capacele din spate, cele cu lampile pe ele -Spalat placa aceea de la boxe -Curatat aeroterma, si pus burete nou la clapele de caldura8) Dupa cca 1 saptamana jumatate, i-am auzit glasul aseara :D baga caldura foaaarte bine, si aerul este mult mai puternic, inainte trebuia sa tin aeroterma la maxim ca sa se simta putin, acum la treapta a2a baga caldura de te ustura ochii, pana si pe gurile centrale baga caldura foarte bine, atentie la filtrul de polen ! Se murdareste foarte repede, si nu mai trece aerul prin el, ceea ce rezulta, caldura slaba:rolleyes2 Acum si pozele, inca nu am terminat cu interiorul, mai am de montat plasticele apoi scaunele si banchetele. |
Felicitari maestre pentru munca depusa de tine,mai pe scurt esti dat draq :lol::-P
|
Cand nu ai de lucru iti faci singur! Bravo.....mufa aia stinghera din zona parasolarelor sa nu fie de la oglinda/senzor de alarma sau centralizata!
|
1 Attachment(s)
daca zici de mufa asta cu 2 pini e de la lampa de sub parasolar si aia de langa cu mai multi pini e de la oglinda
|
am vazut ca ai dat volanul jos ...mare grija cand il pui inapoi la panglica de la airbag
|
21 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri, nu am facut-o singur, a fost si fratele meu, care m-a ajutat, si caruia ii multumesc:D
Dragomirtibi@: Nici o problema, cu volanul, vad ca nu s-a aprins nimic prin bord, deci inseamna ca e bine :lol: Suntem in pregatiri pentru Sighisoara :joy: -Reparat evacuare -Pregatit jante de vopsit -Achizitionat anvelope -Capace pentru jante -Achizitionat frane 525i discuri ventilate, etrieri, port etrieri, si placute in stare impecabila. -Arcuri fata, sa o las in bot8) Pentru acestea, ii multumesc lui Alexandru (BMW-SEX, sau B 25 BUZ) pentru piesele de calitate, om de incredere, recomand ! O poza de Duminica, cu masina si cu amicul ei Loganul :lol: Si o poza de azi, cand lenevea batrana la soaare8) |
Quote:
|
2.5 tds nu are o toba mare cu doua iesiri aia ai puso tu sau asa era???
|
Nu toate tds au 2 iesiri, alea mai vechi au 91, 92
|
am avut una de prin 92 si era cu doua deaia ziceam mi se parea asa micuta:D
|
Sunt date in primer jantele, sau asta le e culoarea finala?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning