![]() |
Re: My little Clio 2 phase 1
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hai cu pozeleee |
Quote:
Baieti vreau si eu sa adaugati id meu nou in lista ca pe cel vechi nu il mai am! tweety_raz On: Se intampla ceva dubios kyry a ? |
Chill ! nu am nici un vw cel putin nu deocamdata muhaha. vorbeam de poze cu cliośl ... inca nu a plecat,este inca in posesia mea,nu stiu cand pleaca :)) .
Cert e ca urmeaza vw :) better faster smarter lower \:D/ Bafta tuturor ! |
9 Attachment(s)
Stiu, lipseste suspensia ... nici nu aveam de gand sa le urc pana nu o lasam jos,dar nu am rezistat :) dupa multa munca si investitie au iesit :) ... asa cum doream . un set''up grozav ...
|
pacat de conserva dar daca vw vrei ...vw sa fie!:)
|
au iesit beton jantele! pune-le capace,sa fie complete:D
ce et au? |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Paparazzi.
Cam rupe... |
E oribila prelungirea aia pe fata, imi aduce aminte de nfs style cu tuning pe stilu vechi. Mai bine o dai jos, mergi pe clean, mergi pe stock, dar nu cu prelungirea.... :|
|
nici mie nu prea imi place prelungirea,e mai mare decat pragurile se vede nasol rau de tot..plus ca o sa o spargi curand :D in rest jantele sunt super pe ea!
|
mie imi place si e indeajuns . sincer ... putin imi pasa de parerea altor persoane :) ... din acest motiv nici nu m-ai postez :) ... si nu e NFS ! ... bafta multa va urez !
Dev. Nu trebuia sa postezi :))) dar fie ... oricum cand am deschis forumul si am vazut un rply am zis 100% Dev a postat ! |
Atunci nu trebuia sa iti mai faci topic daca nu iti pasa de parerea altora...te astepti ca toata lumea sa zica "wow e bestial ce ai facut" ? poti sa i pui si sticker cu "b0$$" pe ea din partea mea,este strict treaba ta.noi doar ne spunem parerea,daca tu vrei sa ti cont sau nu de ce zice lumea este treaba ta.inchide topicul si gata,fa-o dupa cum te taie capu.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning