![]() |
Re: My Mk5 Black Coupe.
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Husa la schimbator a fost imbracata in alcantara /cusatura rosu inchis. Masina a primit si o tableta cu android/net/navigatie.
Mai am de improvizat un suport dintr-o unitate cd care intra si iese din bord cand pun contactul. Am gasit si cele 3 fire sa activez aux. sa am si muzica/filme . Gata cu cd audio. MERCI MULT COSMIN PENTRU HUSA DE LA SCHIMBATOR :) Confectionez MANSONE/HUSE pt. schimbatorul de viteza sau frana de mana (35-40 lei) PIELE NATURALA. Telefon 0760113848 > > Imbrac in Alcantara diverse plastice de interior |
Parfum!
|
Quote:
|
Nu imi vine sa cred :)))) aceleasi modificari le-am facut si eu zilele astea =)) am pus un rcd 510 plus mansonul de la schimbator alcantara neagra cu, cusatura albastra :)))
|
Cand ai timp pune o poza pe zi cu interiorul ,chiar vreu sa vad cum arata!
Super tare inventia! |
Merci! mecanismul trebuie scurtat il rezolv imposibil nu e. Am facut eu stopurile..... :)))
|
Salut! Legat de Gri-ul 7A1 de GT3 rs, este culoarea ce tocmai am cumparat-o pt masina mea (Fabia). Arata f bine pe mk5 (WOB-ul lui Vlad de la CL). Totusi, ai fi putut alege altceva, ar fi ciudat sa faci o masina copie dupa cea a lui Vlad.
E doar o parere personala, sper sa nu te deranjeze. Am vazut ca ti-ai facut din alcantara schimbatorul? Le faci tu? Imi faci si mie? schimbatorul si frana de mana as vrea. |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/466-tuning-i...ml#post2414007 |
kcosmin face mansoane si la seat am facut tot la el lucreaza super. O fac mai inchisa masina. imi place mult culoarea vlad e vecin cu mine imi place culoarea de foarte mult timp, asa o fac. sa mai fie 100 ideea e sa-mi placa mie. vedem ... nu cred ca mai e vreo culoare sa-mi placa la fel. ca wob de cl nu o poate face nimeni porsche brakes/rims/air ride... foarte multi bani investiti scaunele etc...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning