![]() |
Re: Intr-un final....my ride GOLF 3
am fost azi la omniasig, si mi s-a deschis dosaru d reparatie. se va schimba toata partea stanga.
|
pune tu sare pe rana...lasa omu' in pace ca si asa e suparat...:sad:
lasa man ca o faci tu..important e ca nu ai patit tu cva si nu ti a afectat nici masina atat de rau...;) bafta la refacut acum!!! |
da spor la reparat shi un sfat :
cat timp e mashina la reparat treci pe la biserica stii tu de ce... brgds edi |
Quote:
am fost azi la service, se repara fara probleme partea st. si ii zic omului k vreau sa vopsesc partea dreapta(2 usi si aripa spate) la care el...se rezolva..te costa in jur de 10-15 mil:shock: :shock: :shock: :shock: |
Quote:
|
am si eu nevoie d o parere....ce alb sa o fac??? ma gandeam sa o fac albul d p Q7 sau ML asta nou, da am vazut azi un S3 alb imaculat, deschis si mi-a sarit in ochi si nush ce sa fac, vreau o sugestie:???:
|
Quote:
mah,yo zic k dc tot o vopsesti s o faci un alb cameleon asa. ;) da pana la urma cum iti place tie,asa o faci. parerea altora nu conteaza chiar asa mult. |
2 Attachment(s)
cam in situatia asta se afla....e doar sifonata
|
scuza-ma ca ma bag pe topicul tau...dar m-am gandit ca ai vw de ceva timp si ai idee de niste magazine cu piese...un prieten de-al meu...a avut accident cu masina...si acum are nevoie de elemente de caroserie...si ceva pe la directie...inca nu am apucat sa ma uit in amanunt...doar ce s-a vazut la prima vedere...daca ai putea sa-mi dai un pm..sau cine stie...un magazin...de unde pot lua piese...as aprecia f mult...ms...si fara incidente...
|
albul de la AUDI e super frumos ... acuma sa te gandesti tu cam care .. bafta multa Blondule :rolleyes2 :oops:
|
Quote:
|
jantele cum sa le fac???? in culoarea masinii sau argintii?
sa astup manerele?ma gandesc k e cam incomod, in plus nu am nici bani acum sa ii fac instalatia de deschidere din telecomanda |
Quote:
|
Parerea mea este sa le faci albe cred ca dau destul de bine acum e deciza ta. Bft asteptam poze
|
1 Attachment(s)
Cum am promis ieri, poza cu acest golf cu 3 culori pe el!
da si knd o iesii! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning