Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Intr-un final....my ride GOLF 3 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/32281-final-my-ride-golf-3-a.html)

claudiu lucian 30-05-07 19:51

Re: Intr-un final....my ride GOLF 3

am fost azi la omniasig, si mi s-a deschis dosaru d reparatie. se va schimba toata partea stanga.

pheerya 31-05-07 20:03

pune tu sare pe rana...lasa omu' in pace ca si asa e suparat...:sad:
lasa man ca o faci tu..important e ca nu ai patit tu cva si nu ti a afectat nici masina atat de rau...;) bafta la refacut acum!!!

vdub 01-06-07 08:14

da spor la reparat shi un sfat :
cat timp e mashina la reparat treci pe la biserica
stii tu de ce...

brgds
edi

claudiu lucian 01-06-07 12:49

Quote:

Originally Posted by cristigeo69 (Post 927748)
altii nu au luat nici un puct si a fost mai grav decat tine :P

da altii nu au fost filmatzi de radar:P

am fost azi la service, se repara fara probleme partea st. si ii zic omului k vreau sa vopsesc partea dreapta(2 usi si aripa spate) la care el...se rezolva..te costa in jur de 10-15 mil:shock: :shock: :shock: :shock:

Xel'Naga 01-06-07 17:52

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 928871)

am fost azi la service, se repara fara probleme partea st. si ii zic omului k vreau sa vopsesc partea dreapta(2 usi si aripa spate) la care el...se rezolva..te costa in jur de 10-15 mil:shock: :shock: :shock: :shock:

pai te costa cat ai vopsi toata masina :twisted: :lol:

claudiu lucian 01-06-07 19:26

am si eu nevoie d o parere....ce alb sa o fac??? ma gandeam sa o fac albul d p Q7 sau ML asta nou, da am vazut azi un S3 alb imaculat, deschis si mi-a sarit in ochi si nush ce sa fac, vreau o sugestie:???:

ggd_87 02-06-07 14:43

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 928871)

da ce mah,iti schimbi caroseria? :lol: :lol: :lol: :lol:
mah,yo zic k dc tot o vopsesti s o faci un alb cameleon asa. ;) da pana la urma cum iti place tie,asa o faci. parerea altora nu conteaza chiar asa mult.

claudiu lucian 02-06-07 16:41

2 Attachment(s)
cam in situatia asta se afla....e doar sifonata

MaTzA 02-06-07 22:16

scuza-ma ca ma bag pe topicul tau...dar m-am gandit ca ai vw de ceva timp si ai idee de niste magazine cu piese...un prieten de-al meu...a avut accident cu masina...si acum are nevoie de elemente de caroserie...si ceva pe la directie...inca nu am apucat sa ma uit in amanunt...doar ce s-a vazut la prima vedere...daca ai putea sa-mi dai un pm..sau cine stie...un magazin...de unde pot lua piese...as aprecia f mult...ms...si fara incidente...

Xel'Naga 03-06-07 11:48

albul de la AUDI e super frumos ... acuma sa te gandesti tu cam care .. bafta multa Blondule :rolleyes2 :oops:

claudiu lucian 03-06-07 12:24

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 930775)
scuza-ma ca ma bag pe topicul tau...dar m-am gandit ca ai vw de ceva timp si ai idee de niste magazine cu piese...un prieten de-al meu...a avut accident cu masina...si acum are nevoie de elemente de caroserie...si ceva pe la directie...inca nu am apucat sa ma uit in amanunt...doar ce s-a vazut la prima vedere...daca ai putea sa-mi dai un pm..sau cine stie...un magazin...de unde pot lua piese...as aprecia f mult...ms...si fara incidente...

ai pm, sper sa te ajute;)

claudiu lucian 06-06-07 22:42

jantele cum sa le fac???? in culoarea masinii sau argintii?

sa astup manerele?ma gandesc k e cam incomod, in plus nu am nici bani acum sa ii fac instalatia de deschidere din telecomanda

ggd_87 07-06-07 01:22

Quote:

Originally Posted by claudiu lucian (Post 936614)
jantele cum sa le fac???? in culoarea masinii sau argintii?

sa astup manerele?ma gandesc k e cam incomod, in plus nu am nici bani acum sa ii fac instalatia de deschidere din telecomanda

yo zic k asa cum te-ai gandit azi si ai vb cu cei de la service e super ok. o sa iasa bine,o sa vezi. maine pun si poza pe kre am facut-o cu 3 culori cunosti pe lume! :lol: sau nu ai avut bani de masina colorata si luat una alb-negru si acum bagi culori pe ea? :lol:

sorin_sorin95 07-06-07 12:31

Parerea mea este sa le faci albe cred ca dau destul de bine acum e deciza ta. Bft asteptam poze

ggd_87 07-06-07 13:52

1 Attachment(s)
Cum am promis ieri, poza cu acest golf cu 3 culori pe el!
da si knd o iesii!

All times are GMT +2. The time now is 04:57.

- Copyright 2026 4Tuning