![]() |
Re: Sistemele Noastre Audio
foarte interesant. dar inafara de bashi mai auzi ceva????? si difurile din fabrica la opel astra cel putin sint marfa rau de tot, zic asta pt ca tataica are astra
|
|
difuzoarele stock au cred ca 10W rms ... ce poate fi asa marfa ? asta la difuzoarele de opel astra ...
|
Quote:
|
Quote:
incintele nu sunt mici,masina e un ford mondeo din 94 si are un portbagaj f mare ase ca a avut unde sa le bage si sa mai raman loc si de bagaj:lol: si dupa cum am mai zis se poate si mai bine la sistemul asta dat e suficient pt un om la 49 de ani.pt altii si alea stock sunt prea tari. |
Quote:
legat de boxele stock sa stii ca si io sunt uimit cat de bine se aud,luand in considerare ca sunt de serie. P.S.- incintele si la astra si la ford sunt facut de mine |
Quote:
oricum am spus ca vreu sa le shimb.pana atunci tre sa ma multumesc cu 10w (pe portierele fata). |
Quote:
|
Quote:
|
da ... cu alte sisteme ... dar cu boxe aftermarket nu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
e cu muzica in sange. stiu prieteni de ai mei,alti mai tineri care nu vad logica in a avea o instalatie audio cat de cat "decenta". asta e babacu' meu,greu cu el dar mai greu fara el. |
hu : pioneer deh281mp cu mp3
dif fata : tsg 1349 pe 13" 130w dif spate : tsa 6911 ovale 6"x9" care fac toti banii 330w astept sa mi se zica si mie daca am luat o decizie buna si daca e la sistemul asta ce statie si sub merge |
HU - Pioneer DEH 6700MP
Fata -componente Ground Zero Radioactive 16.5 cm Spate - coaxiale Ground Zero Radioactive 16.5 cm Si portbagaj, ca sa zic asa : Amplificator Ground Zero Titanium 4X75 W RMS @ 4 ohm Amplificator Ground Zero Titanium Class D monobloc 1X300 W RMS @ 4 ohm (1X500 W RMS @ 2 ohm) Capacitor 1.0 F Ground Zero Titanium Subwoofer Ground Zero Radioactive 12" - 500 W RMS urmeaza 2 incinte sealed custom din fibra si MDF pozitionate in spatele stopurilor cu subwoofere Ground Zero de 10" |
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning