Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Matiz Oradean (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/31813-matiz-oradean.html)

meleboss4u 20-04-07 13:50

Re: Un Matiz Oradean

frumoasa masina. cam cat ai bagat in ea? si am vazut ca ai pus si la motor cu cat iai marit puterea? bafta;)

tavisor 20-04-07 13:59

Quote:

Originally Posted by meleboss4u (Post 861875)
frumoasa masina. cam cat ai bagat in ea? si am vazut ca ai pus si la motor cu cat iai marit puterea? bafta;)

puterea la motor nu e marita inca,am bagat ceva bani in masina sper ca pe 1-2 Mai sa pot sa pun poze cu ea.Luni intra la facut interiorul si exteriorul,barile si capota sunt gata,urmeaza umflatul de aripi si vopsirea complecta a masini.

tavisor 20-04-07 14:02

Quote:

Originally Posted by nick_nasta (Post 861840)
frumos.cat ai dat pe turometru?si ala de la vacuum pt ce e?
si ala din buton e ceas?de unde l-ai luat?cat face?:rolleyes2

butonul ala e defapt voltajul de la baterie,e mai mult pt muzica ca din pacate am schimbat deja 2 baterii,pana i-am facut loc la una de 60 amperi.Ceasul acela (vacum) e pus pe vacumul de la motor .

stecherro 30-04-07 05:27

e super super tare matizu tau km kt ai bagat in total in el pana acum??spor la munca in continuare:D...ciao

tavisor 01-05-07 10:38

mersi mult , saptamana asta pun poze cu el pentru ca 95% ii gata :)

tavisor 03-05-07 17:55

7 Attachment(s)
poze facute la vopsitor,restul pozelor le voi pune dumineca si cu interiorul.

BH 07 MDF 03-05-07 18:41

Arata f bine !!! ;)

Scoop 03-05-07 20:42

Super tare :D cat mai are pana cand e gata si vopsitoria

T@zMania 04-05-07 00:12

super dar fatza ai copiat-o de la cel negru ''mnc''.....arata bine dar ma asteptam la ceva original,ce nu mai e pe alt matiz....nu mi-o lua in nume de rau,cum spuneam arata super,dar sunt ferm convins ca puteai mai bine de atat;)
multa bafta in continuare cu proiectul...
respect

snicky 04-05-07 02:28

ti-a iesit super... sper ca nu te superi, dar capota chiar nu imi place. e prea mica sa fie asa incarcata. parerea mea...

tavisor 04-05-07 18:42

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 883521)
super dar fatza ai copiat-o de la cel negru ''mnc''.....arata bine dar ma asteptam la ceva original,ce nu mai e pe alt matiz....nu mi-o lua in nume de rau,cum spuneam arata super,dar sunt ferm convins ca puteai mai bine de atat;)
multa bafta in continuare cu proiectul...
respect

T@z ce am copiat de la matizul negru de cj (mnc) este capota dar bara fata nu seamana deloc , atata am putut sa fac , eu ma bucur si sunt foarte multumit cum a iesit :)

T@zMania 05-05-07 22:47

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 884743)
T@z ce am copiat de la matizul negru de cj (mnc) este capota dar bara fata nu seamana deloc , atata am putut sa fac , eu ma bucur si sunt foarte multumit cum a iesit :)

apreciez munca pe care ai depus-o...era doar o observatzie...tot respectul si nu te lasa de treaba pe care ai inceput-o....
respect;)

tavisor 06-05-07 13:37

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 886522)
apreciez munca pe care ai depus-o...era doar o observatzie...tot respectul si nu te lasa de treaba pe care ai inceput-o....
respect;)

Mersi mult si astept sa fie si al tau asa cum iti doresti tu ( cu turbo) :)

T@zMania 06-05-07 18:12

sa dea dumnezeu sa fie cum zici tu...;)
multa bafta!!

tavisor 06-05-07 19:42

Vreau sa le multumesc tuturor celor care au contribuit la modificarea masinii.Poze cu masina vopsita vor fii in curand acuma in oradea e o vreme tare nasoala.

All times are GMT +2. The time now is 04:21.

- Copyright 2026 4Tuning