![]() |
Re: Comunitatea Saab - Discutii diverse
Multumesc. :-)
Gata, ma conformez si voi deschide un topic, numai ca fotografii am sa pun dupa ce o cosmetizez putin pt ca este pe ici pe colo atinsa (tabla infundata). |
1 Attachment(s)
Ce am primit azi :D
Un an 2011 plin de indepliniri tuturor userilor de aici! |
buna tuturor.sunt nou pe forum si as avea nevoie de ajutorul vostru.vreau sa mi achizitionez o masina si m am oprit la saab model 93(eu cred ca am facut alegerea potrivita)nu stiu prea multe despre aceasta masina si asi dori sa ma ajutati.ma intereseaza model 93-motor 1.9.an2006-2008-care sunt mai bune cele cu 150,179 cv si ce semnifica(aero)ce are in plus de celelalte?cum sunt la intretinut,consumul...etc.multumesc anticipat si astept parerile voastre!
|
Quote:
Motorul nu este de provinienta Saab, ci facut de GM-Fiat si echipeaza Opel Vectra si Saab 9-3 SS. Ambele variante de motorizare 150 sau 180 cp sunt la fel de bune si cu consum relativ scazut, fata de benzinarele turbo. Intretinerea este un pic mai scumpa, dar nu foarte mult, e doar diferenta de coduri intre Opel si Saab ca sunt construite pe aceeasi platforma, dar mai ieftin ca Volvo la intretinere. Aero este pachetul de dotari de la Saab, cel mai premium, aproape ca are tot si il face si un pic mai sportiv, ca look exterior, celelalte sunt mai putin dotate si look-ul lor de sportivitate pare mai scazut fata de Aero. |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nu, exista si modelul Vector cu varianta de motorizare 180 cp dar pe cea mai echipata versiune Vector. iti atasez o poza daca chiar asa arata modelul de care spui. |
Quote:
|
nu merge link-ul pus de tine...pune-l din nou sau poza.
|
Quote:
|
ok asta e modelul cu facelift aparut in 2008 pana in present. Tu zici ca e Aero? Oricum e misto masina si s-au mai schimbat multe lucruri la fel fata de primul model...de unde il cumperi?
|
Quote:
|
Quote:
Iti mai pot da niste informatii: www.saab-romania.com/ro/forum aici vei gasi mai multe despre Saab, doar poti citii si te convingi, multi posesori au saab acolo pe site si scrie si de intretinere si de tot, asta daca ai timp sa rascolesti putin. Parerea mea ia Saab ca e o masina foarte frumoasa si buna, destul de rara pe strazi si vei simti dupa un feeling dupa ce o vei conduce. Sa ni-l prezinti si noua daca il cumperi. :D |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning