![]() |
Re: Dacia mea?? ... TLX... '88... KND :D
...si degeaba ziceti voi... cu totii ati vazut ce bine intrtinuta e masina asta, si de cand e ea a fost "tratata" semestrial cu vaselina... ;) Si-a luat portia, acum asteapta cumintica sa ma bag sa facem curatenie pe la motor, iar eu la randul meu astept caldura!!!!
|
ma, depinde ce intelegi tu prin intretinuta... intr-adevar, fata de altele arata mai bine.. tot are lipsurile ei :) nu imi zice mie ca iti merge brici, ca nu te cred! mai bate o planetara, mai troncane o bucsa, un pivot, mai pica franele, mai o toba,etc :)
o sa afli tu cum e cu dacia, schimbi ceva, pica altceva... sau mai rau, te duci sa repari ceva si mai gasesti inca 10 chestii de inlocuit cand desface mecanicu' pe acolo. |
Quote:
|
...eu nu las mecanicii de service sa isi bage nasul in vaporul meu... ;))
|
Quote:
De regula eu sunt ala care spune : hai sa schimbam ceva. mecanicul zice " mai tine, n-are joc asa mare...", ca sa termine si el mai rpd :) |
Quote:
Ce imi lipseste insa... un electrician :( |
ai dreptate problema la puntea fata dacia este ca o piesa defecte afecteaza la randul ei si celelate piese si cand schimbi ceva e bine sa schimbi tot si pe o parte si pe cealalta :) dar raman cu ideea ca unii mecanici sunt jepcari mai ales cand vad ca nu te pricepi
|
electrician stiu eu un mos maniac de la care am luat masina omu stie super meserie dar e cam scump
|
e hot mare nea simion asta. a?
|
Quote:
ps: ai de gand sa pastrezi mashina?k intrun alt topic ziceai k vrei satzi iei oltcit.sau am citit yo prost? |
Quote:
si da, am avut oltcit, dar pt o scurta perioada insa... :( |
...:( astazi masinutza mea m-a dezamagit total... am fost in afara bucurestiului cu ea, si tot ce a putut sa imi dea .... 110 km/h... :( credeam si eu ca e mai capabila....) ... eeeh... asta e... oricum sunt rare cazurile in care o alerg, pentru ca nu e masina de alergat si tin mult la carnetul meu... dar totusi... 110? confuseed....
|
in ce treapta de viteza?!!
|
[QUOTE=si da, am avut oltcit, dar pt o scurta perioada insa... [/QUOTE]
trădătoarea :( |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning