![]() |
Re: The Smurf
Din ciclu, cat noroc sa ai:)) cred ca esti blestemat, sa ti distanta cand ne mai vedem poate se ia...
Cu ocazia asta cumperi si parbriz si luneta:-P |
Quote:
momentan am un bidon de 4 litri de apa distilata... am sa pun un vas de expansiune de Logan sau ceva cu aerisire permanenta @b08ygs da mah sa sti... am sa ma frec bine de masina ta cand ne mai vedem... Luneta o am pe aia de pe TEI :-) |
ca tot ziceai de noroc... a oprit un bou sa faca pish in spatele meu si cand a plecat a trecut peste triunghiul reflectorizant... :chainsaw:
|
Quote:
|
:lol::lol:
|
salut..iai dat de cap la carbu' ala..dublu...??..sti ce jigllere principale ai pe prima si pe a 2a treapta...??..ca o sa urmeze si la mine un carb..
|
momentan il am pe cel de LADA cu 130 benzina si 170 aer pe prima si 140 benzina si 190 aer pe a 2-a
|
cel de lada se tureaza mai tare decat weberu parera mea...imi aduc aminte k pusesem pe alpine si manca ala de lada..dar nu reusisem sa ii scad relantiul statea prea turat...
|
la mine sta relantiul la 750
|
1 Attachment(s)
Cumva asta e carburatorul vostru de Lada? Intreb ca nu stiu.
|
1 Attachment(s)
e ala desfacut din dreapta (care nu e weber)
|
Pt dl DVL ci dedicatie
|
2 Attachment(s)
Acum si pozele
|
Cauciucuri luate azi de pe Antiaeriana pe la ora 11:30.
|
ai gasit caucioace dimensiunea dorita?
borcanu ala de ce masina e? $? e dinala de face presiune? mai ia 3 seturi de antifurturi si fie toate cuiele la fel ca arat wierd asa si poate iti si bate roata acum :???: ma gandesc ca e mai greu antifurtul decat o piulita ... |
All times are GMT +2. The time now is 01:10. |
- Copyright 2025 4Tuning