![]() |
Re: -=Masini din Piatra Neamt=-
7 Attachment(s)
O Honda Prelude din '95...va intra in lucru cel mai probabil in vara asta ....:D
|
Vezi ca ai uitat sa stergi numerele de la masina
|
Quote:
|
Quote:
Johnson,te-a jignit...te rog...:oops: |
CUSTOM BODY KIT e tare????!!!
asta e tot ,da?...neamtu e tot neamt,da?!:lol: vectre,astre,TDI,passat, golf, superb,Q7,stilo,HDI,logan,nove...PATETIC!!!! ...e mai tare seat-ul ala...sau ce naiba e...papucul bombay-style!:lol: 525i...crown victoria...FRUMOS!!! |
:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
|
cat mai mult crom posibil :D
|
Quote:
|
eu,prost asa cum ma aflu,as incepe cu ... benzina...mai veche,mai ieftina dar demna...in orice caz nu cu o amarata de scoditza sau un ELEGANT!!! pasat(asa se scrie?!)...apoi un pic motor(filtre,reglaje,macar,poate carburatoare,compresoare,turbine,stiti voi...eu,mai putin)...suspensii,bare stabilizatoare,frane...apoi,jos kilograme!...asta ca sa fie nevoie de aerodinamicitate,stabilitate,etc...po' sa dau cu piatra mai repede decat accelereaza un TDI de 90 kakati de cai...!...si niste muzica,poate...o toba cu galerie!!!...fara woofere,crom 2 bani,etc...CU MANA MEA!!!!
|
Quote:
|
am zis..as incepe...ca termin peste 30 ani,e altceva...ridicol n-am sa fiu!!!!!
...banii de spoilere ii dai pe altceva... ...banii de stilo sau superb ii...dai pe altceva!!!...cu un kaka de passat iti iei un civic dat dracului...sau un golf 1 gti care rupe ****!!! |
iete,cenzureaza astia!!!tare...n-am mai vazut asta pe alte forumuri...bine,eu ma si ocup numai cu sah si pescuit!
|
Quote:
nu i-am pus io sa aleaga passat sau stilo....asta a fost alegerea lor si nu cred ca asta ii face mai putin pasionati ca noi....cel putin unii din ei:rolleyes2 |
Quote:
|
ma tin-tin,prezinta-ne noua ce ai si tu,un "MOTOR" o "UNDITA" , "Un CAL O Regina" .....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning