![]() |
Re: dacia 1300'71 retro
haha uite si vecinii mei , hai ca va fac un semn sa stam la o samanta mai povestim una alta , spor la babuta ca e pe drumul cel bun am vazut.o live.
|
babuta e bestiala! am fost plimbat pe bancheta din spate:> merge bestial!!!! Atrage multe priviri:D app sorin eu am trecut la 4 CUIsoare la fiecare roata:P(fata)
|
alex dak ne.ai da mai multe informati poate am stii cn este,asa nu cred k te cunosc/cunoastem
kid bv,ne sa zic bafta in continuare momentan suntem in vacanta,dar la dacie este mereu in permanenta cineva langa ea sa vada ce munceste vopsitorul,sper k la sfarsitul saptamani cnd voi veni sa fie vopsita si sa ramana doar de echipat! |
3 Attachment(s)
masina am dus.o la garaj la tara,muncim cat putem dar nu mai avem strangere de inima,acum ne dam cu imeseu pe strazile patriei,cand vine frigul speram sa o terminam
|
am o mare problema care nu i.am dat de cap!dupa ce a fost intoarsa pe o parte si antifonata si pusa ''pe picioare'' masina nu mai sta sub nicio forma in relantiu...am verificat toate ''cacaturile'' la aprindere dar degeaba,am curatat carburatorul...degeaba,nu stiu ce sa mai fac! dupa ce se incalzeste nu sta am reglat delcoul toate prostiile,deja mi s.a luat de acest motoras care isi face de cap cu nervi mei...dak ii dau relantiul mai mare sta dar este foarte turata cred k are undeva la 1100-1200 rpm,din cate stai relantiul trebuie sa stea cam la 800-900?
astept cateva pareri |
poate iti trage aer fals pe undeva...ai furtunasul de vacum bagat, care intra in delco si un carb??
|
astazi am drum la tara,sper sa am timp 5 min sa ma uit pe acolo...
|
sa nu credeti ca vopsitorul nu munceste,mai este un pic si vedem rezultatul final,am mai cumparat un set motor borgo din buzau,targ la 50 lei :))))
|
salutare. tatal meu a avut o dacie 1300. acum de curand am facut ceva curatenie si am gasit niste piese noi-noute, un bloc motor, o coroana. daca e cineva interesat de ele, noi-noute si originale, ma poate suna la 0722 24 12 78.
|
Salut
Pune niste poze cu piesele, poate te scap de ele. |
Salut. Sambata o sa fac niste poze si o sa le postez.
|
chedere si inimi de cheder cromate ai? fa poze la tot ce ai poate iau si eu ceva!
|
3 Attachment(s)
si imaginile, sper ca s-au incarcat. piesele sunt noi-noute, nefolosite si zac undeva in uscatorie. contact 0722 24 12 78 - George
|
ce ai in a 3-a poza - ce piese sunt (ca nu'mi dau seama - sunt cam paralel cu mecanica)?
|
te apuci sa demontezi dacia?:)))lasa ca e frig si crapa kitul pe ea!
din cateva vad este o placa presiune,niste pinioane cred ca de cutie nu bag mana in foc,ferodou frana spate si restu nu mai stiu,sunal pe proprietar si iti poate zice el! care este ultimul pret pt toate piesele! |
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning