![]() |
Re: Bz 02 YBM ... My Car !
eu iti recomand pentru faruri,niste lupe cu angels si sticla clara;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
vreau si eu topicul la dacia albastra break.pls:D
|
O masina frumoasa, cel mai bine arata in primele pagini, nu-mi plac farurile (asta depinde de gusturi), deca tot ai modificat stopurile mergea sa se aprinda in X, semnalele imi plac foarte mult. Tu sti cel mai bine ce vrei de la masina ta .;)
Bafta in continuare. |
Quote:
|
am vazut`o azi la jon parcata la service!
mai frumos arata inainte. mie cel putin nu imi place deloc configuratia actuala(ma refer la masca,fatza.etc) dar na...gusturile nu se discuta! tu stii cel mai bine ce si cum... |
Quote:
|
ok ok ... aminteles ...ledurile nu dau bine ... :?:daca fac pozitie simpla ? adik doar un led undeva in spatele farului .... bec dala cu 9 smduri sau cate are ?? sa lumineze tot faru , fara sa se vada din afara ce lumineaza faru ???
astept pareri sau alte idei... |
eu zic mai degraba sa optezi pt niste pozitii pe stil american... dar iti trebuie montajul ala electric sa aca switch intre semnal si pozitie:rolleyes2
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
prima configuratie cu ledurile pe spate era mai draguta;) iar pe fata eu as opta fara leduri,nu prea da bine pe modelul asta,ar merge farurile galbene si pozitia in semnale si ar fi piesa ;)
|
Quote:
La asta mam gandit eu dar ...nu stiu ce sa fac ... am becuri deala mari galbene vechi....dar pe masina am xenon de 6000k ...stiti cumva daca pun folie galbena pe faruri cu lumina de la xenon se vor vedea galben sau verde ?? Poziti in semnal..:-? avand semnaluala pe leduri nu stiu cum o sa fac sa imi pun si poziti dar o sa incerc ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Foarte frumoasa dacia asta TAU pacat ca acu e stock daca nu o fi ajuns la fier vechi |
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning